Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟY

Δημήτρης Θωμάς: Τι κάνατε επί 20 χρόνια για το φράγμα των Μανικίων κύριε Μπουραντά;

«Επί 20 χρόνια στο τιμόνι του Νομού, γιατί δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε ποτέ το φράγμα των Μανικίων κύριε Μπουραντά; Τι ενέργειες, τι πρωτοβουλίες πήρατε για να προχωρήσουν οι εργασίες; Δεν γνωρίζατε πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτό για τους πολίτες, των οποίων την ψήφο ζητάτε τώρα σ’ αυτές τις εκλογές;»
Αυτό το ερώτημα απηύθυνε προς τον Θανάση Μπουραντά ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στις Κονίστρες.
Ο κος Θωμάς τόνισε ότι το έργο ξεκίνησε, στην συνέχεια όμως σταμάτησε λόγω ....
έλλειψης χρηματοδότησης, καθώς η Νομαρχία και νυν Αντιπεριφέρεια, δεν φρόντισε, δεν πάσχισε, για την εξοικονόμηση των απαιτούμενων πόρων, με αποτέλεσμα τώρα να κινδυνεύουν να καταστραφούν και τα έργα που έχουν γίνει»

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου στην ομιλία του, έκανε αναφορά στην απραξία του Θανάση Μπουραντά επί 20 χρόνια, καθώς, παρότι ήταν στο τιμόνι του Νομού και είχε δύναμη, δεν έκανε το παραμικρό για την περιοχή, αφού και το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, και μια σειρά ακόμη ζητημάτων τα οποία καίνε κυριολεκτικά τους πολίτες του
Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, δεν επιλύθηκαν.
Παράλληλα, ο Δ. Θωμάς αναφέρθηκε και στην οικογένεια Θεοδώρου, η οποία πρωτοστάτησε ώστε ο ετεροδημότης Θανάσης Μπουραντάς να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, τονίζοντας ότι η παρουσία τους στα κοινά δεν σημαδεύτηκε από τίποτα σημαντικό για την περιοχή, ωστόσο, φρόντισαν ν’ αποκτήσουν οι ίδιοι τεράστια περιουσία:

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι, άφησαν στην Κύμη τα παραπήγματα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, ενώ το νέο εργοστάσιό τους το κατασκεύασαν στην Αρτάκη, αδιαφορώντας για την ανεργία η οποία μαστίζει την ιδιαίτερη πατρίδα τους» είπε ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου.
Ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ αναφέρθηκε ακόμη και σε κάποια πρόσωπα, τα οποία πολέμησαν λυσσαλέα τον πρώην Δήμαρχο Κονιστρών Δημήτρη Παπαναστασίου, και τα οποία τώρα έχουν βρει πολιτικό καταφύγιο στον συνδυασμό του Θανάση Μπουραντά.
«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ βρίσκονται πολύ μπροστά. Οι εκλογές θα τελειώσουν από την πρώτη Κυριακή. Σας καλούμε όλους να κινητοποιηθείτε για την μεγάλη νίκη, καθώς μέχρι την Κυριακή των εκλογών η νίκη αυτή μπορεί να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου.