Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Στο φίλο μου τον Βασίλη

Αγαπητέ Βασίλη, ξέρεις καλά πως δεν αλλάζω απόψεις ούτε θέσεις. Ξερεις πως όταν φτύσω έφτυσα. Την καλημέρα θα την λέω πάντα και στους πάντες, ακόμη και σ΄ αυτούς που μου έχουν δημιουργήσει θέμα.
Είναι άλλο όμως αυτό και άλλο το να συνεργασθώ με κάποιους, οι οποίοι δεν ταιριάζουν με την δική μου θέση και άποψη. 
Φίλε Βασίλη, πάντα στη διάθεσή σου όποτε κι αν το χρειασθείς. Ξέρεις όμως πολύ καλά πως μόνο ένας ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού θα μπορούσε να με βάλει να του ετοιμάσω ....
ραδιοφωνικές εκπομπές και αυτός είναι ο κ. Δημήτρης Ζώμας του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.
Φίλε Βασίλη, ενοχλούν αυτά, αλλά δεν γουστάρω να έχω εξαρτήσεις από χορηγούς οι οποίοι θα μου κλείνουν το στόμα.
Είδες τι έγινε στον αγώνα του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ;
Άκουσες ονοματάκια; Όχι βέβαια. κανείς δεν είδε το παιδί μέλους της διοίκησης, κανείς δεν είδε το παιδί πρώην προέδρου της ομάδας, κανείς δεν είδε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, κανείς δεν μας είπε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο άνοιξαν οι πόρτες, κανείς δεν είδε και δεν άκουσε!!!!!
Ξέρεις τι θα έλεγαν και τι θα έγραφαν όλοι αν αυτά γινόταν στο ΄γήπεδο του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ;
Κι όμως εδώ είχαμε "μουγκαφόν"!! Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Όταν παριστάνεις τον χομπίστα, αλλά τα πάντα τα πληρώνουν αυτοί που πρέπει να κριθούν, δεν μπορείς να τους κρίνεις.
Σχολιάζουμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και άλλα site και blog άλλων νομών όταν δεν γράφουν κάτι για πολύ μικρότερης έκτασης επεισόδια, αλλά εμείς γινόμαστε κότες, για να μην χάσουμε τους χορηγούς.
Φίλε Βασίλη, δες την περίπτωση του κ. Ταρνανά ο οποίος έδωσε περίπου 1.000.000 ευρω για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποια από αυτά πήγαν σε χορηγίες, διαφημίσεις και έξοδα κίνησης.
Πόσες φορές τον πούλησαν Βασίλη;
Πόσες φορές δεν έκαναν κωλοτούμπες;
Σε κούρασα Βασίλη γι΄ αυτό θα κλείσω με την αναφορά σε γνωστό πρώην ραδιοφωνατζή ο οποίος άδειασε τον κολλητό του. για θυμίσου τις κωλοτούμπες που έχει κάνει...
Καλημέρα σου και να είσαι πάντα καλά.