Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Νίκος Ρόγκας-Μαρία Κούτουλα

Τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Τα πάντα πρέπει να τα διεκδικείς και να κάνεις αγώνα για να τα κερδίζεις.
Αυτό που συμβαίνει με την σχολή ποδοσφαίρου του κ. Νίκου Ρόγκα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. 
Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα κι αν κατάφερνε να κερδίσει "ότι πρωτάθλημα κυκλοφορούσε στην πιάτσα", τα ίδια θα γράφαμε.
Η σχολή ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στη Χαλκίδα, την οποία διευθύνει ο κ. Νίκος Ρόγκας, απέδειξε πως όταν δουλεύεις με σύστημα και οργάνωση τα χρήματα ....
έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Να γιατί κάποιοι, θυμώνουν επειδή δεν καταφέρνουν να πετύχουν αυτό που πέτυχε ο κ. Ρόγκας με τους συνεργάτες του προπονητές κ. Καλέντζη Δημήτρη και Γιάννη Μαρίνο.
Δεν είναι τυχαίο που ο κ. Ρόγκας δεν χρειάζεται να κάνει μεταγραφές ποδοσφαιριστών για να έχει στην Β΄ κατηγορία την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΊΟΥ. 
Κατέκτησε το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ. 
Αγαπητέ κύριε Ρόγκα, φίλε Νίκο να ξέρεις πως σε ζηλεύω. Σε ζηλεύω γι΄ αυτά που πετυχαίνεις, χωρίς να διαθέτεις "τα πακέτα" που άλλοι διαθέτουν. Φαντάζομαι τι θα πετύχαινες αν είχες να διαχειρισθείς τα χρήματα που κάποιοι διαχειρίσθηκαν, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.
Φίλε Νίκο, άκουσα να λένε σε ραδιοφωνική εκπομπή, πως έχεις το ίδιο σκεπτικό με παράγοντα άλλης ομάδας, για τα θέματα των ακαδημιών!!!! Τι ανέκδοτο θεέ μου. Τι άλλο θ΄ ακούσουμε;
Ο Ρόγκας να έχει το ίδιο σκεπτικό με ανθρώπους οι οποίοι προσπάθησαν "να κλέψουν" τους ποδοσφαιριστές του για να φτιάξουν την δική τους ομάδα; Με ανθρώπους οι οποίοι έβριζαν τον Ρόγκα και την κυρία Κούτουλα, επειδή δεν τους έδιναν τους καλούς πιτσιρικάδες;
Κύριοι, αυτό είναι ιεροσυλία. Να προσέχουμε τι λέμε γιατί θα μας κρεμάσουν κουδούνια.
Αυτοί οι κύριοι ήθελαν να φτιάχνει ποδοσφαιριστές ο κ. Ρόγκας και να τους δίνει στην ομάδα τους, για να μπορούν οι ίδιοι να το παίζουν παράγοντες!!!
Να η διαφορά. Να γιατί οι ομάδες του Ρόγκα πήραν όλες "τις κούπες"..
Κύριε Ρόγκα, κυρία Κούτουλα, συγχαρητήρια και εύχομαι να βρεθούν ακόμη περισσότερο δίπλα σας άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν.
Δεν θα ήθελα να βρεθώ στην θέση ανθρώπων οι οποίοι πέρασαν από δίπλα σας και τελικά επέλεξαν να ρίξουν τα χρήματά τους σε βαρέλι δίχως πάτο. Τους λυπάμαι ειλικρινά, γιατί με το 1/20 των χρημάτων που έχασαν, θα ήταν μόνιμοι πρωταθλητές και όλοι θα έπιναν στην υγειά τους, ενώ επέλεξαν τα τα δώσουν για να πίνουν κάποιοι στην υγειά του κορόιδου.
Φίλε Νίκο, αγαπητή Μαρία, συγνώμη αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έγραφα.