Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Τα τελευταία 5 χρόνια όλα τα περίμεναν από τον κ. Ταρνανά. Όχι για  να οργανώσει τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αλλά για να πληρώνει τις δικές τους ιδέες και τον δικό τους προγραμματισμό.
Ήρθαν στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ''παιχταράδες''. Ήρθαν ''προπονηταράδες''. Κι όμως δεν ήρθε ο φίλαθλος κόσμος στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ούτε και αγωνιστικά η ομάδα κατάφερε κάτι. Τώρα περιμένουν να βρουν το επόμενο κορόιδο. Συγνώμη δηλαδή αλλά τι άλλο θα μπορούσε να είναι αυτός που θα....

ρίξει χρήματα στο πηγάδι ή, αν θέλετε, στο βαθύ λαρύγγι;
Τώρα περιμένουν από τον κ. Καθαροσπόρη να βρει 3-4 οι οποίοι θα ρίξουν από 10.000 ευρώ, ώστε το πηγάδι να αποκτήσει βάθος ή το βαθύ λαρύγγι κάτι να έχει να καταπιεί.
Κύριε Καθαροσπόρη, πρώτα θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τακτοποιήσετε τις εκρεμμότητες που έχετε απέναντι σε ποδοσφαιριστές και προπονητές. Αν αυτό δεν γίνει, τότε θα δικαιωθούν όλοι αυτοί που έλεγαν πως θέλετε να τους διώξετε για να μην τους πληρώσετε. Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αν φτάσει σε αυτό το σημείο, αξίζει να το γνωστοποιήσουμε σε όλη την Εύβοια. Ποσά και ονοματάκια, για να μην παριστάνουν τους έντιμους και ηθικούς.