Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Δυνατές και ενισχυμένες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής

Πολύ δύσκολο, για την ομάδα της ΚΥΜΗΣ, θα είναι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τον προπονητή της κ. Ντόβολη. ''θα δώσουμε αγώνα για να παραμείνουμε στην κατηγορία, η οποία αποτελείται από ενισχυμένες και δυνατές ομάδες. Μόνο που ακούς τα ονόματα, φτάνει''. Δεν γνωρίζει ακόμη αν η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει, σε απόδοση, το καταπληκτικό περσινό επίπεδο, καθώς μόνο 4 ποδοσφαιριστές έχουν...

μείνει από αυτούς που συμμετείχαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα.
Για την ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, όπου η  ΚΥΜΗ θα παίξει για το Κύπελλο αλλά και για το πρωτάθλημα την 1η αγωνιστική, ο κ. Ντόβολης αναγνωρίζει την ανωτερότητά της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ΚΥΜΗ δεν θα σταθεί ισάξια αντίπαλος.
Προβλήματα με τραυματισμούς δεν υπάρχουν στην ομάδα παρά μόνο η περίπτωση του ποδοσφαιριστή Κοκκάλα ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις προπονήσεις και δεν είναι κρυφό ότι είναι ένας από τους παίκτες που η ομάδα βασίζει πολλά επάνω του.
Πρόβλημα όμως για την ΚΥΜΗ - και μάλιστα χρόνιο - αποτελεί ο 12ος παίκτης που δεν είναι άλλος από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Όλοι έχουν απαιτήσεις αλλά δεν βρίσκονται στο γήπεδο για στηρίξουν και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές. ''Είναι πρόβλημα για την όποια ομάδα αυτό, όταν συμβαίνει. Εμείς καλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό. Έχουμε κάνει καλή πορεία τα τελευταία χρόνια και αξίζουμε τη στήριξη του κόσμου της περιοχής'', κατέληξε ο κ. Ντόβολης.