Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

"Σε σιωπή" ο 96,5

Κι όμως ο 96,5 ο σταθμός του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ακόμη είναι σε κατάσταση "σιωπής" αν και όλα έδειχναν και οι υπεύθυνοι έλεγαν πως θα άνοιγε και πάλι. Ίσως αυτό γίνει αργότερα, αλλά αυτή την φορά υπάρχει καθυστέρηση αρκετή. Ξέραμε πως υπήρχαν συζητήσεις με τον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" ο οποίος αν θέλετε ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά...
φαίνεται πως υπάρχουν δυσκολίες.
Πάντως είναι βέβαιο πως αυτή η λύση θα δημιουργούσε προβλήματα και θα προκαλούσε αντιδράσεις, αφού το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αγκαλιάζει το ένα ή το άλλο κόμμα. πρέπει να εκπροσωπεί και να υπηρετεί το σύνολο των εργαζομένων.
Αυτά με το "ΚΟΚΚΙΝΟ" δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας, αλλά είναι λόγια συνεργατών του 96,5 οι οποίοι και δεν ήθελαν με τίποτα "να πέσει ο 96,5 στα χέρια των ΚΚΕδων" !!!!!
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και τα μέλη της διοίκησης, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε  ν΄ ανοίξει και πάλι ο 96,5 αλλά όχι για να κάνουν κάποιοι το κέφι τους και να νοιάζονται μόνο για κάποια ομάδα εργαζομένων ή απολυμένων ή ανέργων.