Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Καλημέρα

Δεν θέλω παρεξηγήσεις και φυσικά δέχομαι την όποια κριτική και τα όποια σχόλια. Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ έχω ξαναγράψει πως ο κ. Στούπας ξέρει πολύ καλύτερα από τον οποιονδήποτε, τι πρέπει κάθε φορά να κάνει. Τα δικά μου σχόλια έχουν να κάνουν με την εμφάνιση και τα αποτελέσματα της ομάδας στα φιλικά και στον αγώνα Κυπέλλου με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Η αναφορά μου δεν έχει να κάνει με το πόσο....
καλός προπονητής είναι ο κ. Κούτσης, αλλά με το αν τελικά έχει "δέσει" με την ομάδα. Είπα και στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 πως οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ, πάντα προλάβαιναν τα χειρότερα και αν χρειασθεί ή αν διαπιστώσουν πως η ομάδα "δεν πάει"  τότε θ΄ αντικαταστήσουν τον προπονητή.
Η ομάδα θα πάει στην Κρήτη για τον αγώνα με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Θα πρέπει ν΄ αποκτήσει ψυχολογία νικητή και να μπορέσει "να τρέξει" σ΄ αυτόν τον αγώνα ώστε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 
Είμαι βέβαιος πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα είναι πανέτοιμος γι΄ αυτόν τον αγώνα. Είμαι βέβαιος πως ο κ. Στούπας και ο κ. Γκαλούφας θα κάνουν το καλύτερο και στο τέλος όλοι θα υποκλιθούμε για μια ακόμη φορά.
Αγαπητοί αναγνώστες ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας έχει κάνει περήφανους και όλη η Ελλάδα συζητά για τον ΗΡΑΚΛΗ της ΕΥΒΟΙΑΣ. Καλημέρα λοιπόν και να ξέρετε όλοι πως αυτά που λέμε και αυτά που γράφουμε, έχουν ως στόχο το καλό του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.