Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Άνοιξε τα μάτια σου για να δεις το “άσπρο” κύριε Θεοδώρου

Από: http://kimi-aliveri.gr Δεν απάντησε επί της ουσίας στην ανακοίνωση του Α.Ο. Κύμης ο Αντιδήμαρχος Αλέκος Θεοδώρου, καθώς ισχυρίστηκε ότι η ομάδα τα λέει όλα αυτά για να δικαιολογήσει την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα να ρίξει τις ευθύνες στην Δημοτική Αρχή.
Επισημαίνουμε

1. Ουδέποτε ισχυρίστηκε ο Α.Ο. Κύμης ότι έχει εκδιωχθεί από το Κλειστό Γυμναστήριο. Αντίθετα τονίστηκε στις ανακοινώσεις ότι, ο κος Θεοδώρου φρόντισε να δώσει στον....
Α.Ο Κύμης (για όλα τα τμήματα μπάσκετ), 90 λεπτά κάθε Δευτέρα, όταν όλες οι ομάδες έχουν ρεπό και 2 ώρες κάθε Πέμπτη, αργά το βράδυ, όταν τα παιδιά κοιμούνται..
2. Ουδέποτε ζητήθηκε από τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου να λύσει όλα τα προβλήματα του γηπέδου της Κύμης. Αντίθετα ζητήθηκε να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να πάρει άδεια το γήπεδο τον Δεκέμβρη. Και ο Δήμος δεν έκανε τίποτα.
3. Σε όλη την Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα, οι Δήμοι διαθέτουν Δημοτικά Λεωφορεία προκειμένου να μετακινούνται τα σωματεία. Μόνο στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου είναι παράνομη ή μεταφορά;
Καθώς ο κος Θεοδώρου ισχυρίζεται ότι επιχειρείται να παρουσιαστεί το “μαύρο – άσπρο” του προτείνουμε να ανοίξει τα μάτια του, να δει την πραγματικότητα (την οποία αναφέρουμε πιο πάνω) και να μπορέσει να καταλάβει ποιο είναι το άσπρο, γιατί έως τώρα, με κλειστά μάτια, μόνο το μαύρο μπορεί να δει!