Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Α.Ε. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 0 - 2

 Η καλή απόδοση της ομάδας μας στον αγώνα με την Άρτεμις Αγίου Γεωργίου στο γήπεδο Αυλωναρίου συνοδεύτηκε με δύο γκολ πολλές χαμένες ευκαιρίες, και στο τέλος με τους τρείς βαθμούς της νίκης που βελτίωσαν την βαθμολογική θέση της ομάδας μας.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της προσπάθησε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με Μικράκη, Μπαλόζι, Αργύρη Γ., με την μπάλα να στέλνει τελικά....

στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας ύστερα από καλή προσπάθεια ο Παπαχρήστου στο 37΄κάνοντας το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ίδιος η καλή κυκλοφορία έφερνε την ομάδα μας πολύ κοντά στο γκολ αλλά ο στόχος του δεύτερου γκολ δεν ήταν εύκολος μέχρι το 75΄όταν ο Αναγνώστου έκανε το 0-2 και δεν έδωσε έτσι την ευκαιρία να ειπωθεί η ομάδα που χάνει εύκολα γκολ στο τέλος το δέχεται.
Νίκη σημαντική από πλευράς ψυχολογίας αν αναλογιστούμε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας μας που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν μικρός ( 17 χρονών ).
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη, Παραδεισοπουλο και Κοταρά..
Α.Ε.Λ.
Βυργιώτης, Αργύρης Γεωργ., Κορκόβελος, Παπαχρήστος Παπαγεωργίου ( 67΄ Αναγνώστου ),  Μικράκης ( 86΄Πέππας ), Μπαλόζι , Χατζηαντωνάκης, Παύλου, ( 84΄Μπεινόγλου), Αργύρης Ιωα., Μπούρικας.
Η ομάδα μας ευχαριστεί την Α.Ε. Άρτεμις Αγίου Γεωργίου για την άψογη φιλοξενία
που είχε η ομάδα μας.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στο γήπεδο των Ζαράκων με την
ομάδα των Α.Ο. Ζαράκων την Κυριακή 16/11 και ώρα 15.15 στο γήπεδο του
Αυλωναρίου.