Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΛΑΜΙΑ 1 - 0

Ψυχάρες οι ΝΕΟΙ του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν ενοχλήθηκαν ούτε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες ούτε από τον αντίπαλο. Πήραν την νίκη και τους 3 βαθμούς και συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Μαναρίτσας στο 66΄ πέτυχε το νικητήριο γκόλ για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και η ομάδα δέχθηκε το χειροκρότημα των περίπου 50 φιλάθλων οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες. Εκεί ήταν και η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και πρώτοι ο πρόεδρος κ. Στούπας, ο κ. Γκαλούφας, ο κ. Σίδερης και άλλοι. Εκεί και ο δήμαρχος Διρφυων Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς.
Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο του ΗΡΑΚΛΗ και πρέπει να προσεχθούν. Ο προπονητής....
τους ο κ. Ρόγκας, γνωρίζει τις δυσκολίες και ξέρει πως οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Ξέρει όμως και το πάθος αυτών των ποδοσφαιριστών και την αγάπη που έχουν για το ποδόσφαιρο. Η ομάδα ΝΕΩΝ του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ είναι μια οικογένεια. Ο προπονητής κ. Ρόγκας, έχει στο πλευρό του τον κ. Νίκο Καλαβρή, τον κ. Μάριο Πριόνα και 2-3 ακόμη ανθρώπους οι οποίοι τα δίνουν όλα για την ομάδα και φροντίζουν ώστε να είναι μια οικογένεια, μια γροθιά.
Την επόμενη αγωνιστική έχουν δύσκολη αποστολή, αφού παίζουν εκτός έδρας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.
Η ομάδα του Βόλου χρησιμοποιεί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα, αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν έχει αυτή την πολυτέλεια.
Συγχαρητήρια στην ομάδα και καλή συνέχεια.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (ΝΕΟΙ): ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΑΣ, ΔΟΥΛΟΣ, ΝΤΕΝΤΙΑ, ΜΠΑΛΟΖΙ, ΓΚΙΚΑΣ, ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΑΝΑΡΙΤΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΑΡΚΑΣΙΝΑΣ, ΦΩΤΟΥ, ΜΠΕΚΟΣ, ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΡΟΓΚΑΣ, ΑΦΡΑΤΗΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ.