Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Καλημέρα στα κοπρόσκυλα

Γράψτε όσα θέλετε. Τα ίδια έκανα κι ο Νικολάκης κι ο Μανωλάκης κι ο Γιωργάκης και τα άλλα καλόπαιδα, πριν κάποια χρόνια. Αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια ψέματα γιατί είσθε κοτούλες. Ξέρετε καλά πως δεν με αγγίζουν και πως ποτέ δεν ήμουν της θάλασσας και ποτέ δεν είχα παρτίδες με σκάφη κλπ. Συνεχίστε το έργο σας, αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο κι αφού δεν καταφέρατε να έχετε ένα αντίπαλο ψηφοδέλτιο απέναντι σ΄ αυτό του κ.  Παπακωνσταντίνου.
Αγαπητά κοπρόσκυλα, αυτό ήθελαν αυτοί τους οποίους πολεμούσατε και το...
πέτυχαν. Τους βοήθησα κι εγώ, αφού τους πιστεύω. Κατάφεραν να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας και τον έλεγχο. Στραφήκατε εναντίον μου, αλλά ξεχάσατε πως εγώ δεν είμαι υποψήφιος.
Φαίνεται πως οι 12 θεοί δεν είχαν καθαρό μυαλό και έχασαν τον στόχο!!!!
Ήρθε η ώρα λοιπόν να γελάσουμε, αφού τώρα όλα έχουν τελειώσει με τις εκλογές της ΕΠΣΕ.
Σύντομα θα σας δώσουμε αρκετά στοιχεία, ώστε την επόμενη φορά να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Αγαπητά κοπρόσκυλα, οι μισοί από τους 12 θεούς, έχουν συναντήσεις με τον πρόεδρο για να μην τους βάλει στην μαύρη λίστα. Τους ξέρετε και τους ξέρω. Σας ζητάμε συγνώμη που σας χαλάσαμε την σούπα, αλλά να ξέρετε πως αν χρειασθεί θα το ξανακάνουμε.
Κλείνοντας σας έχουμε και μια πρόταση. Ο κ.  Παπακωνσταντίνου θα είναι και πάλι πρόεδρος της ΕΠΣΕ. Αρχίστε λοιπόν από τώρα να γράφετε πως αν δεν πάρει το 100%, τότε θα χαρακτηρισθεί αποτυχημένος!!!!
Αυτό θα το πετύχετε, αλλά μη πείτε 99%, γιατί θα χάσετε!!!!
Αγαπητά κοπρόσκυλα καλά να περνάτε, παρέα μ΄ αυτούς που μέχρι χθες πολεμούσατε.