Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Οριστικό διαζύγιο ΗΡΑΚΛΗ - ΦΟΙΡΟΥ

Ο Γιώργος Φοιρός αποτελεί από σήμερα παρελθόν για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν  να λύσουν τη συνεργασία τους αφού διαπίστωσαν πως τίποτα δεν πήγαινε καλά στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξένο σώμα θα αποτελεί για την ομάδα και ο...
ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατζόγλου.
Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ πιθανότατα μέχρι αύριο θα έχει βρει τον νέο προπονητή αφού ήδη οι συζητήσεις έχουν αρχίσει. Οι διοικούντες την ομάδα ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και για αυτό θα πρέπει να βρουν έναν προπονητή, ο οποίος, πέρα από τις γνώσεις και την εμπειρία του στην κατηγορία, θα πρέπει να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και να μπορεί να επιβάλλει πειθαρχία στα αποδυτήρια. Συν του ότι δεν είναι πολλοί οι προπονητές που αυτή τη στιγμή μπορούν να βοηθήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ να βγει από τη δύσκολη θέση.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι κ.κ. Στούπας και Γκαλούφας θα μπορέσουν να πείσουν και να φέρουν στον ΗΡΑΚΛΗ προπονητή, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει αναλάβει τέτοιες αποστολές και τα έχει καταφέρει, αν και η συνεργασία του με τον πρόεδρο συγκεκριμένης ομάδας είχε τα πάνω και τα κάτω της.