Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

A.E.Λ. – Α.Ε ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΓΙΟΥ 4-0
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ 3-0
Α.Σ. ΑΛΚΙΜΟΣ/ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ύστερα από καλή εμφάνιση η ομάδα μας κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με σκορ 4-0 απέναντι στην ομάδα της Άρτεμις Αγίου Γεωργίου.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας και με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της, προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργεί φάσεις για γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα ....
έως το 33΄του αγώνα που ο Αργύρης Γεωργ. κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Ο ίδιος παίκτης σημείωσε άλλα δύο γκολ στο 59΄και 73΄ με τον Ζαούρη να έχει σημειώσει το τρίτο γκολ για την ομάδα μας στο 63΄, και έτσι το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει την ομάδα μας νικήτρια σκορ 4-0.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Βλάχου, Οικονόμου και Πίσχινα.
Α.Ε.Λ. Χιώτης, Μαριέτης, Πέππας, Ζαούρης, Αναγνώστου ,Μικράκης, (67΄Μπουραντάς Απ. ),Μπαλόζι, Αργύρης Γεωργ.,Μπούρικας,
Κακός ( 72΄Παπαγεωργίου ), Παύλου ( 74΄Μπεινόγλου ).
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον ΑΟ Ζαράκων την Κυριακή 15/3 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και ώρα 15.30.
Με νίκη συνέχισαν οι ομάδες των παίδων και νέων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα κερδίζοντας με το ίδιο σκορ 3-0 και εκτός έδρας της ομάδες Α.Σ.Άλκιμος/Αστέρα Βατώντα και ΑΠΟ Καστέλλας αντίστοιχα.
Για την ομάδα των παίδων τα γκολ σημείωσαν οι Σπυράκης,Μαόφης και Καρλατήρας και για τους νέους οι Πέππας, Αργύρης και Μπουραντάς.
Τέλος πολλά παράπονα δέχθηκε η Διεύθυνση της Σχολής για της τελικές επιλογές που έγιναν για την περιφερειακή ομάδα.
Τα παράπονα αναφερόντουσαν σε περιστατικά αθλητών από την αρχή της προετοιμασίας των μικτών ομάδων, με τους αθλητές της ομάδας μας να χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές θέσεις από ότι δήλωναν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ίση μεταχείριση σε αθλητές που την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά είχαν πάρει και τα τρία πρωταθλήματα σε νέους παίδες και παμπαίδες.
Αποτέλεσμα στις τελικές επιλογές της περιφέρειας ΝΑ υπάρχει από την ομάδα μας ο Χιώτης για τους νέους και ο Χαλιώτης για τους παίδες.
Η Διεύθυνση της Σχολής εκτιμώντας την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ΕΠΣ Ευβοίας για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ενημέρωσε για τα συγκεκριμένα παράπονα χωρίς να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι από τα λόγια των γονέων.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τους αθλητές όλων των ομάδων, που όλα τα παιδιά είναι ταλέντα τα οποία μπορούν να πάνε ψηλά εάν δουλέψουν.

Αυτό μάλιστα φαίνετε και από της εκθέσεις στις παρακολουθήσεις των αγώνων των μικτών ομάδων του Διευθυντή της Σχολής Νίκου Ρόγκα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και με την αξιολόγηση να γίνεται ανάλογα με την αξία και απόδοση ‘όλων των αθλητών και όχι των αθλητών μόνο της Σχολής του Ολυμπιακού.