Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θέλει στοιχεία

Καλή η ενημέρωση και ακόμη καλύτερη η προσπάθεια που κάνει ο καθένας στο χώρο της ενημέρωσης αλλά χωρίς στοιχεία και χωρίς να μπορείς να αποδείξεις τα όσα λες και όσα γράφεις, θα μένεις στην προσπάθεια πάντα.
Χθες είχαμε μια συζήτηση με δύο ανθρώπους, οι οποίοι έχουν σχέση με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλουν σύντομα να ξεκινήσουν μια εκδοτική προσπάθεια στην Εύβοια. Οι καιροί είναι δύσκολοι και είχα υποχρέωση να τους μιλήσω για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα συναντήσουν.
Θέλουν να ξεκινήσουν την έκδοση μιας εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας αλλά όχι μια εφημερίδα που...
απλά θα καταγράφει αυτά που ο καθένας μπορεί να βρει στα blogs ή στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά μια εφημερίδα που θα έχει άποψη και φυσικά θα ασκεί κριτική και θα σχολιάζει.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και πριν προλάβει ο καθένας να γράψει ή να πει οτιδήποτε, διευκρινίζω πως ήταν τιμητική η πρόταση να αναλάβω την έκδοση αυτή αλλά δεν δέχτηκα κάτι τέτοιο αφού δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συμβιβαστώ με κανέναν και για τίποτα. Δεσμεύτηκα να βοηθήσω τη νέα προσπάθεια και εύχομαι στον άνθρωπο που αναλαμβάνει τα ηνία της εφημερίδας καλό κουράγιο και να έχει γερό στομάχι.