Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Καλημέρα

Καλή εβδομάδα να έχουμε και, επιτρέψτε μου σήμερα, να ξεκινήσω με κάτι που μου είπε αναγνώστης από την Ιστιαία. ''Γράψε εσύ έτσι όπως γράφεις και να ξέρεις πως στην ΙΣΤΙΑΙΑ πρώτα διαβάζουμε apopsignomi και μετά κάνουμε τον σταυρό μας''.
Αγαπητέ αναγνώστη, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και να ξέρεις πως μπορεί λάθη να κάνουμε αλλά πάντα γράφουμε την άποψή μας. Έχουμε φανατικούς αναγνώστες στη βόρεια Εύβοια και καλή πληροφόρηση.
Μας ενοχλούν τα όσα συνέβησαν με την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ αλλά περισσότερο μας ενοχλεί το ότι όλα...
αυτά δεν οδηγούν πουθενά και φυσικά η ομάδα θα ζήσει χειρότερες καταστάσεις αφού πολύ δύσκολα θα βρεθούν άνθρωποι να την αναλάβουν και να συνεχίσουν μια προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια.
Όλα αυτά που διαβάσαμε στην επιστολή του κ. Αναγνώστου δικαιώνουν και τον πρώην προπονητή κ. Σπίντζο, ο οποίος παραιτήθηκε αφού ήξερε το παρασκήνιο, κάτι για το οποίο καθαρά μιλάει ο κ. Αναγώνστου και απλά προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους, λες και ο ίδιος είναι μικρό παιδί.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να μαζέψει τα κομμάτια της. Το πώς θα το πετύχει αυτό, το ξέρουν οι άνθρωποι που την αγαπούν.