Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Το δήλωσε ο κ. Τσελίκας;

Αγαπητέ μου κύριε, σας εκτιμώ και σας σέβομαι. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι το οποίο δεν το άκουσα με τα αφτάκια μου ή δεν το διάβασα ως επίσημη δήλωση. Θα το γράψω όμως και ας το διαψεύσει ο κ. Τσελίκας, ο παράγοντας της ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Είχε πει σε όλους πως ο κ. Χατζής είχε συνομιλία με την κόρη του στο FB.  Όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι και όταν διαπίστωσε πως το ίδιο του το παιδί τον διέψευσε, τότε ο κ. Τσελίκας τα γύρισε και τους είπε πως η κόρη του απλά μπήκε στο δικό του FB και....
διάβασε τον διάλογο που είχε ο ίδιος με τον κ. Χατζή!!!
Κύριε Τσελίκα, αυτό είναι ανεκδοτάκι. Άλλα είπατε στους παράγοντες και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δυστυχώς για σας, δεν είχατε γράψει καλό σενάριο. Δυστυχώς και για αυτούς οι οποίοι σας πίστεψαν και έβγαλαν γλώσσα.
Ο κ. Τσελίκας ξέρει καλά γιατί τα έκανε όλα αυτά. Τώρα όμως ο τραχανάς απλώθηκε και κάποιος πρέπει να τον μαζέψει. Ο κ. Τσελίκας έμεινε μόνος του με τον ''Φλωρινιώτη''  και προσπαθούν να πνίξουν τον πόνο τους. Εμείς θα περιμένουμε την επίσημη δήλωση του κ. Τσελίκα, αν και πιστεύουμε πως δεν διαθέτει τη δύναμη για να το κάνει.