Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Οι κύριοι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας

Αυτή η ιστορία με την δημοσιοποίηση των ονομάτων διαιτητών τα οποία διέγραψε από μέλη του το ΔΣ του Συνδέσμου, μου θύμισε αυτό που λέει ο λαός. ¨΄Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια¨!!!
Αυτό ακριβώς σημαίνει κύριοι κι ας λέτε όσα θέλετε.
Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε αν το σύνολο των διαιτητών μπορεί να δεχθεί αυτή την κατάπτυστη ενέργεια.
Τι ήθελαν να πετύχουν μ΄ αυτή την ενέργεια τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου;
Ήθελαν να φοβίσουν τους νέους κυριότερα διαιτητές, ώστε να μην διανοηθούν να πληρώνουν την συνδρομή τους στον σύνδεσμο και φυσικά να δημιουργήσουν.....
(έτσι πίστευαν) πρόβλημα σ΄ έναν συγκεκριμένο διαιτητή.
Δεν τα κατάφεραν φυσικά γιατί δεν έχουν αυτή την δύναμη, αφού εδώ και κάποια χρόνια οι σύνδεσμοι αυτοί δεν έχουν καμιά δυνατότητα παρέμβασης σε θέματα διαιτησίας και λειτουργούν απλά ως λέσχες, για κοινωνικές εκδηλώσεις.
Κάποιοι αυτά δεν τα ξέρουν, αφού χθες σε αγώνα Β΄ κατηγορίας κάποιος πρότεινε να κάνουν ένσταση για τον ορισμό διαιτητή, μετά την διαγραφή του από τον σύνδεσμο!!!!!!
Κύριοι του ΔΣ του συνδέσμου, θα πρέπει να ζητήσετε δημόσια συγνώμη και αν έχετε ευαισθησία να παραιτηθείτε. Δεν θα το κάνετε φυσικά, γιατί αν είχατε ευαισθησία, θα βγάζατε κι ένα δελτίο τύπου όταν παράγοντας αποκαλούσε πουτάνα συνάδελφό σας και ένα μέλος του ΔΣ ήταν εκεί και τα άκουγε.
 Για τον πρόεδρο του συνδέσμου και κάποια άλλα από τα 9 μέλη κρατάω μια επιφύλαξη και θα περιμένω να διαπιστώσω αν θα καταθέσουν παραιτήσεις. 
Κύριοι του ΔΣ του συνδέσμου, δεν θα έπρεπε να διαγραφούν από μέλη σας και διαιτητές οι οποίοι παράνομα σφύριζαν και σφυρίζουν σε τουρνουά και φιλικά παιχνίδια χωρίς να ορισθούν από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ; 
Αλήθεια η ΕΠΣΕ γιατί κλείνει τα μάτια σ΄ αυτό το θέμα;
Γιατί δεν τιμωρεί τους διαιτητές και τα σωματεία;
Πληροφορίες μας λένε πως όλα αυτά συμβαίνουν  για οικονομικά οφέλη και για να στηρίζουν αυτοί οι διαιτητές το ΔΣ του συνδέσμου. Στο μέλλον θα δίνουμε κι εμείς στην δημοσιότητα τα ονόματα διαιτητών οι οποίοι σφυρίζουν χωρίς ορισμό από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ.