Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Γ. Φαράκος, αρχηγός Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ το 1992

 Τα παιδιά του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ το έχουν καταλάβει...

Ποιος δεν θυμάται τον Γ. Φαράκο με τη μακριά χαίτη όταν έπαιζε στην ομάδα της Χαλκίδας, ήταν αρχηγός της ομάδας τότε(1992) και είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στον τελευταίο αγώνα που έδιναν απέναντι στο Πέραμα όπου η ΧΑΛΚΙΔΑ πήρε το πρωτάθλημα και πέρασε από τη Δ΄  στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, παίζοντας στο Στάδιο το οποίο ήταν  κατάμεστο από 12.000 φιλάθλους περίπου.
Σήμερα ο Γιώργος είναι προπονητής στην ομάδα της Παιανίας και από τα Σπάτα, όπου βρίσκεται, έστειλε τις ευχές του για την αγαπημένη του ομάδα. ''Πιστεύω ότι θα το ξαναζήσουμε σήμερα αυτό που ζήσαμε τότε. Τα παιδιά του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ το έχουν καταλάβει. Τους...
εύχομαι καλή πορεία στη Γ΄Εθνική''.
Ο κ. Φαράκος είπε ότι είναι άδικο να είσαι πρωταθλητής και να πρέπει  να παίξεις μπαράζ για να ανέβεις κατηγορία αλλά όταν οι κανόνες είναι αυτοί δεν έχες παρά να τους ακολουθήσεις.
Αναφορικά με τον κόσμο είπε ότι είναι αυτός που θα δώσει φτερά στους ποδοσφαιριστές και δύναμη για να πάρουν αυτό που θέλουν.
Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Γιώργο Λάμπρου, στον κ. Δ. Ελευθεριάδη, στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση για την προσπάθεια που κάνουν, τονίζοντας ότι αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές σήμερα.
Κλείνοντας, ο κ. Φαράκος δήλωσε ότι η ομάδα της Χαλκίδας και ο κόσμος της είναι μία από αυτές που πέρασαν και παραμένουν στην καρδιά του.