Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και τα ...γούρια

Λοιπόν, για  να τελειώνουμε με αυτές τις γελοιότητες και τα κρύα αστεία ορισμένων. Η ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει ανάγκη από το γούρι κανενός. Δεν κερδίζει γιατί βρίσκεται στο γήπεδο κάποιος ή δεν βρίσκεται κάποιος άλλος.
Κερδίζει γιατί έχει αυτούς τους ποδοσφαιριστές, έναν προπονητή που κάνει καλά τη δουλειά του και μια διοίκηση που στηρίζει την ομάδα  και προσπαθεί για το καλύτερο. Στην προσπάθεια αυτή έγιναν, γίνονται και θα γίνουν λάθη. Αν δεν θέλεις να κάνεις λάθη, μείνε ακίνητος, στάσιμος, μην κάνεις τίποτα.
Το είπε ο Καραμπάς, το είπε ο Δήμου αλλά και τα άλλα παιδιά του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Παίζουν με το μεγαλύτερο όπλο, την ψυχή, κάτω από τις οδηγίες βέβαια του κ. Λάμπρου. Όταν ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και έχεις την ωριμότητα...
και την υπευθυνότητα να το φτάσεις εκεί που θέλεις, ξεπερνώντας και τον εαυτό σου  κάποιες φορές, τι να τα κάνεις τα γούρια; Αυτά είναι για τους ανασφαλείς. Ε, ανασφαλείς οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι. Αυτοπεποίθηση έχουν και αυτό φαίνεται από την όλη πορεία τους φέτος στο πρωτάθλημα και τώρα στα μπαράζ.
Εμείς, που ασχολούμαστε με την ενημέρωση, απλά κάνουμε τη δουλειά μας και τίποτε παραπάνω. Και αλίμονο αν δεν στηρίξουμε την ομάδα της περιοχής μας. Θέλουμε τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στη Γ΄ Εθνική και πιο ψηλά ακόμη. Πειράζει;