Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Καλημέρα αρχηγέ

Ο αρχηγός της Θήβας πίστευε και πιστεύει πως έχει καλύτερη ομάδα από αυτή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μας λέει πως οι φίλαθλοι στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν την ομάδα του.
Αγαπητέ αρχηγέ, σου φάνηκε παράξενο αυτό;
Οι φίλαθλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι καλά παιδιά και όχι τραμπούκοι. Θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο και όχι φαινόμενα παράγκας. Δεν μπορείς φυσικά να ισχυρισθείς κάτι τέτοιο για τον υβριστή που είχατε στον πάγκο και μετά το τέλος του αγώνα περιφερόταν στους ....
διαδρόμους για να βρίζει και να απειλεί συνεργάτη μας και δεν σεβάστηκε ούτε τον προπονητή κ. Λάμπρου ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε δηλώσεις.
Αγαπητέ αρχηγέ, πείτε του πως δεν μασάμε. Δεν ανήκουμε στους ουδέτερους και στα παιδάκια τα οποία είναι και με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και με την ΘΗΒΑ.
Να πείτε στον τύπο, πως στο τέλος των αγώνων μπαράζ ο πόνος του θα είναι μεγαλύτερος κι αυτό επειδή πίστευε πως μόνος του θα κέρδιζε την Χαλκίδα, με τον δικό του τρόπο.
Έχουμε δικαίωμα να τον εμποδίσουμε και να του δείξουμε πως δεν τον φοβόμαστε. Εμείς δεν απειλήσαμε κανέναν και φυσικά η φιλοξενία στο στάδιο της Χαλκίδας ήταν άψογη.
Θα δούμε τι θα κάνει ο τύπος στο γήπεδό του.