Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η διαφορά

Αυτοί οι οποίοι στέλνουν διάφορα μηνύματα για να μπορέσουν να παίξουν το επικοινωνιακό τους παιχνίδι  και να φτάσουν τον στόχο τους, άδικα χάνουν τον καιρό τους. Δεν θα πετύχουν τίποτα αφού αυτά τα έχουμε συνηθίσει. Χρόνια ολόκληρα αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις και κανείς δεν θα καταφέρει να μας φοβίσει ή να μας απογοητεύσει.
Αφήστε λοιπόν τα όποια μηνύματα γιατί και χρόνο θα χάσετε και τα λεφτά σας.
Ποιοι πίστευαν πως στο στάδιο της Χαλκίδας θα βρισκόταν....
όλος αυτός ο κόσμος που βρέθηκε χθες;
Ποιοι πίστευαν πως η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών θα κέρδιζε και την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ;
Όταν θέλεις να βοηθήσεις πραγματικά μια ομάδα, δεν την υποτιμάς και δεν παρουσιάζεις τα θετικά του αντιπάλου, αλλά ¨τον χτυπάς¨ στα θετικά του.
Τι έγινε χθες. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κράτησε ζωντανή την ελπίδα για παραμονή και ψαλίδισε τις ελπίδες που είχε η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ. Την έβαλε στην πρίζα και τώρα θα τρέχει.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν επέτρεψε στην ΘΗΒΑ με το μεγάλο και καλό ρόστερ, την οικονομική άνεση και όλα αυτά που κάποιοι διαφήμιζαν, να κάνει τον περίπατο που ήθελε.
Γι΄ αυτό θύμωσε ο πολλά βαρύς με τις πολλές διασυνδέσεις και έβριζε και απειλούσε. Αν δεν τον πονούσε αυτό που έζησε στο στάδιο, απλά θα γελούσε και θα έλεγε άλλα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς ουδέτεροι δεν θα γίνουμε. Στηρίζουμε τις ομάδες της Εύβοιας γιατί αυτό είναι το σωστό.
Ποιος πίστευε πως θα γέμιζε με κόσμο το στάδιο της Χαλκίδας; Εμείς είχαμε από την αρχή γράψει πως στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι. Δεν κάναμε λάθος.
Αυτός ο κόσμος κάτι περίμενε. 
Αφήστε λοιπόν την προσπάθειά σας, γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις.