Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Προς τον κ. Ρουσόδημο Σταμάτη

Κύριε Ρουσόδημε είπατε πως θα απαντήσετε, αλλά τελικά κάνατε ερωτήσεις και δεν απαντήσατε σε τίποτα.
Μ΄ αρέσει που φτάσατε στο σημείο να ρωτάτε και πως ζούμε!!!
Ποιος σας είπε πως δουλεύουμε αφιλοκερδώς;
Εμείς δεν είμαστε ούτε χομπίστες ούτε και εθελοντές.
Δεν αναφερθήκαμε καθόλου στους ανθρώπους που δεν έχουν χρήματα. Αυτοί μπαίνουν από την κύρια είσοδο.
Κύριε Ρουσόδημε, χάσατε την ψυχραιμία σας. Θέλετε να σας θυμίσω πόσες...
φορές επικοινωνήσατε εσείς μαζί μου;
Δεν νομίζω πως σας τιμά αυτό. Ξέρετε πως ποτέ δεν ζήτησα κάτι για τον εαυτό μου. κάνω λάθος;
Δεν έβαλα ποτέ 6 ανθρώπους στο τσουβάλι. Ξαναδιαβάστε το θέμα προσεκτικά και θ΄ αλλάξετε γνώμη.
Δεν καταλάβατε την αναφορά μου στον κ. Λαφαζάνη και στον κ. Μπουροδήμο; Πρόσφεραν στον ΗΡΑΚΛΗ αλλά δεν χρησιμοποιούν την πλαϊνή είσοδο.
Δεν καταλάβατε τι ρώτησα για την συνέντευξη κ. Στούπα; Σας ρώτησα γιατί δεν σας ενόχλησε ο χαρακτηρισμός προδότες και ρουφιάνοι. Δεν είπε ονόματα ο κ. Στούπας. Όλους στο τσουβάλι τους έβαλε; Γιατί σας ενόχλησε λοιπόν η δική μου αναφορά; 
Κύριε Ρουσόδημε, να ξέρετε πως δεν ιδρώνει το αυτάκι μου με τις αναφορές σας σ΄ αυτούς που προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες ενημέρωσης. Δεν ανήκω σ΄ αυτούς και το έχω γράψει άπειρες φορές. 
Αγαπητέ κύριε Ρουσόδημε με κατηγορήσατε πως έβαλα στο τσουβάλι 6 ανθρώπους και τελικά μας λέτε πως αναφερόμασταν σε έναν. Τι να γράψω εγώ τώρα; 
Σας ερωτώ. Δεκάδες είναι αυτοί που πρόσφεραν στον ΗΡΑΚΛΗ αλλά δεν πάνε από την πλαϊνή πόρτα. Κύριε Ρουσόδημε, εύχομαι να είσθε πάντα καλά και να ξέρετε πως εμένα δεν με κουράζουν οι απόψεις κανενός και φυσικά 7 χρόνια δεν κουράζουν και τους αναγνώστες μας.

ΥΓ. Αγαπητέ κ. Ρουσόδημε, να ξέρεις πως εγώ δεν κάνω επίθεση σε κάποιον, ο οποίος δεν μ΄ ενοχλεί. Δεν αναφέρθηκα στο πρόσωπό σου, αλλά σε ένα γεγονός. Δεν μ΄ ενοχλεί η επίθεσή σου, γιατί από τις λεπτομέρειες βγάζει κανείς τα συμπεράσματά του. Θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις τις συνομιλίες που είχαμε στο fb και θα καταλάβεις πολλά.