Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Αντώνης Παπαδάκης (στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ)

Ο ταμίας της ΕΠΣΕ αλλά και πρόεδρος της επιτροπής για τα πρωταθλήματα υποδομών κ. Παπαδάκης Αντώνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και είπε: ''Όλη τη σαιζόν έγιναν ωραία παιχνίδια και κάποια από αυτά ήταν υψηλού επιπέδου και πλησίαζαν τα παιχνιδια μεγαλύτερων κατηγοριών. Βελτιωνόμαστε συνεχώς στα πρωταθλήματα υποδομών και η συνεργασία μας σχεδόν με όλους τους προπονητές είναι άριστες. Η δουλειά που γίνεται από όλους είναι σημαντική και ο σκοπός να βγάζουμε και να προωθούνται οι ποδοσφαιριστές -  ταλέντα σε μεγαλύτερες κατηγορίες...
επιτυχγάνεται σταθερά.
Σύντομα θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με καλεσμένους κυρίως τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομών αλλά και μεγαλύτερων κατηγοριών, με τη συμμετοχή και των διαιτητών που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου, για να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που μας αφορούν. Κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες, γιατί έχουμε να κάνουμε με παιδιά αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο μέσα από διάλογο, καλή πίστη και καλή διάθεση''.
Ερωτηθείς για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις πιέσεις γονιών των ποδοσφαιριστών προς τους προπονητές, απάντησε ότι όντως στο παρελθόν υπήρξαν σε μεγάλο βαθμό τέτοιες περιπτώσεις όπου οι προπονητές δεν μπορούσαν, σε πολλές των περιπτώσεων, να αντιμετωπίσουν τους γονείς, αλλά σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα. Όλα όμως ξεκινούν από τις διοικήσεις των ομάδων και τους προπονητές στο κατά πόσο μπορούν να βάζουν - και να είναι σεβαστοί από όλους - οι όροι και οι προυποθέσεις που διέπουν το ποδόσφαιρο σε αυτές τις κατηγορίες''.