Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Προσοχή κίνδυνος

Θέλουμε να αναφερθούμε σε αυτύς που πιστεύουν πως ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι πλέον ΜΠΑΡΤΣΑ ή ΓΙΟΥΒΕ ή δεν ξέρουμε τι άλλο και για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο βοήθησαν και αυτοί. Το πώς και το γιατί, ας μη το ρωτήσει κανείς, γιατί ποτέ δεν θα σας απαντήσουν. Και τι να πούνε άλλωστε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αν οι πόρτες του Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανοίξουν για να μπούνε μέσα όσοι διαθέτουν 5-10.000 ευρώ ή και περισσότερα, τότε αλίμονο...
στην ομάδα και κρίμα γιατί θα πάει χαμένη  μια προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, ο προπονητής και κάποιοι που πίστεψαν, οργάνωσαν και έφεραν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. 
Θα το γράψουμε για μια ακόμη φορά. Ο Α.Ο.Χ. καλά θα κάνει να μείνει και να συνεχίσει με αυτά τα λίγα άτομα που είχε και φέτος και όσοι θέλουν να βοηθήσουν, χωρίς να αλλάξουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο διοίκησης της ομάδας, να βοηθήσουν οικονομικά και φυσικά με την παρουσία τους.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ  είναι  μαγαζί γωνία και τα καλά μαγαζιά δεν πουλάνε όσο - όσο τα προϊόντα τους, ούτε και τις καρέκλες στο Δ.Σ.
Θα παρεξηγηθούμε αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στους 15 εντός έδρας αγώνες στη Γ΄Εθνική θα μαζέψει από τους φίλους της ομάδας 150.000 ευρώ το λιγότερο. Αυτό το ποσόν φτάνει για να λειτουργήσει σωστά η ομάδα. Θα χρειαστούν κι άλλες 50.000 ευρώ από την αρχή για να πάει η ομάδα προετοιμασία, για να γίνουν μεταγραφές και να πάρει η ομάδα τα απαραίτητα μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες που θα φέρουν και εισπράξεις. Γιατί λοιπόν να πουλήσουν τις καρέκλες του Δ.Σ.;