Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τώρα Γενική Συνέλευση

Όποιοι πραγματικά αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ας προκαλέσουν τώρα Γενική Συνέλευση για ενημέρωση και αποφάσεις. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία την Δευτέρα.
Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε μια μέρα καθυστέρηση.
Δεν έχει διοίκηση ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και απόδειξη είναι πως πέρασε σχεδόν ένας μήνας και ακόμη δεν έχουν συγκροτηθεί σε σώμα.
Να δημιουργηθεί αμέσως διοίκηση σωτηρίας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όλα τ΄ άλλα θα βρεθούν.
Είχαμε νωρίς και πάντως πριν την τελευταία Γενική Συνέλευση για....
το τι θα συνέβαινε. Δυστυχώς κανείς δεν σεβάσθηκε τον κ. Καρυστινό, τον κ. Ευσταθίου, τον κ. Καρλατήρα και τους συνεργάτες του, γιατί τους παρέσυραν τα ευρώπουλα που θα έβαζαν ο κ. Τόλιας και ο κ. Κοτσάτος.
Αυτά όμως θα πρέπει να τ΄ αφήσουμε στην άκρη. Τώρα πρέπει ο κ. Ελευθεριάδης, ο κ. Μαδαρός και ο κ. Αναγνωστάκης να συγκαλέσουν έκτακτη Γενική Συνέλευση. Αν δεν το κάνουν τότε να κληθεί με άλλον τρόπο και όπως ορίζει το καταστατικό.
Ο κ. Τόλιας έπεσε σε λάθος εκτίμηση. Ήξερε πως δεν έχει δυνατότητες και πως δεν θα μπορούσε να πείσει κανέναν για να βάλει χρήματα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πίστευε πως κάποιος θα προσφύγει στο πρωτοδικείο για να βγάλει παράνομη την διοίκηση και να έχει άλλοθι. Την πάτησε.
Τώρα πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, αλλά δεν θα μπορέσει, αφού όσο κι αν ψάξει μόνο φωτιά υπάρχει και όχι κάστανα.