Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Η απάντηση

Κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και παριστάνουν τους Χαλκιδάρες, ενώ είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν κτήμα τους την ομάδα και δεν αφήνουν να προχωρήσει κανείς αν αυτοί δεν έχουν τον πρώτο λόγο.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από κάποιο σημείο.
Ο κ. Μπούρικας Γιώργος κράτησε ζωντανή την ομάδα και μετά έφερε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον Βασίλη Ταρνανά. Είχε πει τότε η ομάδα να μπει σε σωστές βάσεις με παιδιά από την Εύβοια και να δοθεί βάρος στις υποδομές. Έτσι ξεκίνησε το όνειρο αλλά κατέληξε εφιάλτης αφού ....
ο κ. Ταρνανάς έπεσε σε χέρια που μυρίστηκαν ψητό και άρχισαν να φτάνουν στην Χαλκίδα ποδοσφαιριστές που κόστιζαν 20-30000 ευρώ και από προσφορά τίποτα.
Άρχισαν να έρχονται προπονητές που κόστιζαν 5.000 ευρώ επειδή ήταν γνωστοί κάποιων κι επειδή ο Ταρνανάς απλά πλήρωνε.
Τα γράφαμε εμείς τότε, αλλά μας έβριζαν και έστρεψαν και τον Ταρνανά εναντίον μας.
Τι αποτέλεσμα είχαμε; Ο Ταρνανάς έφυγε αηδιασμένος και με πολλούς απέναντί του και φυσικά με 1.000.000 ευρώ λιγότερα. Αυτοί που τον ήθελαν μόνο για τα λεφτά του, τον πέταξαν στο πουθενά και αυτό φάνηκε και στις εκλογές της ΕΠΣΕ όπου ήταν υποψήφιος.
Μετά αφού δεν βρισκόταν κανείς κράτησε την ομάδα ο κ. Καρυστινός. Το πάλεψε μαζί με 2 - 3 ακόμη, αλλά όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος και αφού κάποιες συζητήσεις δεν απέδωσαν, επειδή οι Χαλκιδάρες έριχναν λάσπη, ξεφορτώθηκαν από πάνω τους τα βάρη της ομάδας.
Τώρα έχουμε πρόσωπα τα οποία δεν είχαν σχέσεις με την ομάδα και κάποια από αυτά δεν είναι ούτε μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τι έκαναν; Πέταξαν κι αυτοί με την σειρά τους στο περιθώριο τους προηγούμενους και μπήκαν στο ταψί που πάντα διαθέτουν οι δήθεν Χαλκιδάρες για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους.
Τώρα το παιχνιδάκι φτάνει στο τέλος. Υπομονή.