Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Επί προσωπικού

Θέλω ν΄ απευθυνθώ προσωπικά σε δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι στην διοίκηση του ΛΗΛΑ Βασιλικού και να τους εξηγήσω κάποια πράγματα.
Απευθύνομαι στους κυρίους Κικίδη και Γκάβαλη, γιατί χρόνια είναι κοντά στην ομάδα του ΛΗΛΑ και ξέρουν πρόσωπα και πράγματα.
Κύριοι, δεν θέλω να σας κουράσω και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για την προσωπική αναφορά σ΄ εσας, αλλά δεν πάει παρακάτω, αφού κάποιοι έφτασαν στο...
σημείο των απειλών.
Ξέρετε την οπικογένειά μου και θα ξέρετε πιστεύω πως δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια, επειδή κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική και φτάνουν στο σημείο να απειλούν.
Κύριε Κικίδη και κύριε Γκάβαλη δεν θα μας υποχρεώσει κανείς από τους συνεργάτες σας στην διοίκηση, να γράφουμε αυτά που αυτός θέλει, όταν θέλει κι όπως θέλει.
Αυτά θα τα κάνει εκεί που μπορεί κι εκεί ξέρει.
Εμείς δεν δημοσιεύουμε απλά ανακοινώσεις και δελτία τύπου, ούτε θα γίνουμε αυτοί οι οποίοι θα μπούμε σε άλλες σελίδες για να ξεσηκώνουμε ανακοινώσεις.
Κύριε Γκάβαλη ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια, κάναμε κριτική στο ΛΗΛΑ και κάναμε και λάθη. Ποτέ δεν φτάσατε στο σημείο της λάσπης και των απειλών και ποτέ δεν μας είπατε τι να γράφουμε ή να μην γράφουμε.
Κύριε Κικίδη, πόσες φορές ήρθαμε σε αντιπαράθεση; Φτάσαμε ποτέ σε σημείο ύβρεων και απειλών;
Πάντα συζητούσαμε τα θέματα και δίναμε εξηγήσεις. Ποτέ δεν κόψαμε την καλημέρα.
Τώρα τι άλλαξε και μέλη της διοίκησης προσπαθούν και παριστάνουν τους νταήδες;
Θέλω ειλικρινά να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Σ΄ αυτό το blog δεν παίζουμε με τις κούκλες. Η κριτική και τα σχόλια έχουν τον πρώτο λόγο.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας πει να μην γράφουμε για τον ΛΗΛΑ και ιδιαίτερα αυτοί που σήμερα είναι στον ΛΗΛΑ και αύριο όχι.
Η εκτίμησή μας στο πρόσωπό σας είναι δεδομένη και σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να παίξουμε με σημαδεμένη τράπουλα. 
Ναι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό και αυτοί είναι μέσα στην διοίκηση και όχι έξω από αυτή. 
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ξέρουν όμως που πάνε και τα λένε.
Ας τελειώνουμε λοιπόν.
- Εμείς για παράδειγμα ξέρουμε πως ποδοσφαιριστής συμφώνησε να έρθει με 2.700 ευρώ, ενώ εσείς ξέρετε πως ήρθε με 1.500!!! Ποιος μας το είπε αυτό;
- Εμείς ξέρουμε πως η ομάδα είχε στόχο να έχει τα παιδιά της περιοχής και τελικά έχουμε μισθοφόρους ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε και το μπάτζετ έπιασε ήδη τις 30.000 ευρώ!!!
- Εμείς ξέρουμε ακόμη και τώρα πως άνθρωποι, οι οποίοι πριν καν αναλάβουν διοίκηση, μας τηλεφώνησαν για να μας πούνε να κάτσουμε καλά, γιατί αυτοί πρόσφεραν στον ΛΗΛΑ κι όταν τους είπαμε πως είναι στον ΛΗΛΑ επειδή θέλουν να είναι εκεί το παιδί τους θύμωσαν. Θα δούμε ποιός είχε δίκιο.
- Εμείς ξέρουμε πως την ώρα που ο ΛΗΛΑΣ έδινε την μάχη της παραμονής στην κατηγορία, κάποιοι έκαναν κριτική και σχόλια και έβριζαν την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Κάποια από τα μέλη της σημερινής διοίκησης έλεγαν πολλά σ΄ εμάς προσωπικά και το ξέρουν.
Να μη σας κουράζω άλλο. Τα έγραψα για να μάθετε το τι συμβαίνει και πως συνεργάτες σας στη διοίκηση πιστεύουν πως είναι νταήδες και θα μας κλείσουν το στόμα.
Δυο λόγια και για τον κ. Παπαθανασίου. Μαθαίνω νωρίτερα απ΄ ότι ο ίδιος πολλά πράγματα.
Εγώ του λέω όταν βρισκόμαστε για τις μεταγραφές της ομάδας και όχι μόνο.
Αυτά μπορώ να τα αποδείξω, αλλά πρώτα να βρούνε την δύναμη κάποιοι ν΄ αποδείξουν αυτά που λένε αυτοί και να ξέρουν πως εκεί που πάνε και μιλάνε, υπάρχει και το αυτί του apopsignomi.
Εύχομαι στον πρόεδρο κ. Κοτσίφη τα καλύτερα και να μην ακούει λόγια.
Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά και πρέπει να έχει υπομονή.