Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Να ευχηθούμε τα καλύτερα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να ξέρουν πως αυτή η ομάδα είναι εφτάψυχη και δεν είναι η πρώτη φορά που θα ταλαιπωρηθεί διοικητικά.
Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, αλλά δεν μπορεί να υποχρεώσει άλλους να γίνουν παπαγαλάκια και να στηρίξουν πρόσωπα τα οποία ως παράγοντες έδωσαν εξετάσεις και έχουν αποτύχει.
Το ποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και ποιοι ....
φοράνε παντελόνια, φουστίτσες ή ρόμπες ξεκούμπωτες δεν θα το βάλουμε σε ζυγαριά.
Δυστυχώς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε την ευκαιρία να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές μ΄ ένα στάδιο γεμάτο σε κάθε αγώνα.
Άνθρωποι οι οποίοι την είχαν κοπανήσει από πόστα που είχαν σε προηγούμενες διοικήσεις, έσκασαν από το κακό τους με την άνοδο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ¨ Εθνική και έκαναν ότι μπορούσαν για να χαλάσουν το κλίμα με συσκέψεις στα γνωστά στέκια-παραμάγαζα και ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Πίστευαν πως θα ξεγελούσαν ανθρώπους οι οποίοι θα έτρεχαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και αυτοί θα διοικούσαν. Πίστευαν πως το γήπεδο θα γέμιζε με κόσμο και πως κάθε φορά θα έκοβαν πάνω από 1.000 εισιτήρια. Τώρα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Η προηγούμενη διοίκηση κατηγορήθηκε από την σημερινή, επειδή λέει δεν έκοβε ούτε 100 εισιτήρια στο τοπικό πρωτάθλημα. Η προηγούμενη διοίκηση όμως ανέβασε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. να δούμε τώρα πόσα εισιτήρια θα κόβει η ομάδα με αντιπάλους οι οποίοι έχουν ποδοσφαιρική ιστορία.
Φυσικά είναι γνωστό πως περιμένουν τα εισιτήρια των φιλικών, για να έχουν κάτι στην τσέπη.
Να δούμε αν τα καταφέρουν.