Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...

Επειδή κάποιοι, ανώνυμα γράφουν πως καλά έκανε "η διοίκηση" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έγραψε τα όσα έγραψε σε ανακοίνωσή της, θα πρέπει να τους απαντήσουμε χωρίς όμως να τους βρίσουμε.
Κύριοι, αυτή η διοίκηση σας αξίζει, αυτή θα έχετε. Θα θέλαμε όμως να σας θυμίσουμε πως οι μισοί από τους διοικούντες είναι άγνωστοι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κάποιοι είναι αυτοί οι οποίοι στα δύσκολα την κοπάνησαν από την διοίκηση, για να επανέλθουν τώρα επειδή πίστευαν πως θα έρθουν τα εφοπλιστικά ευρώ!!!
Όσο για τις ύβρεις δεν είναι ακριβώς ύβρεις. Κοιτάζουν στον ....
καθρέφτη τους,  βλέπουν ότι βλέπουν και βγάζουν ανακοινώσεις.
Εσείς που δηλώνετε ικανοποιημένοι από την ανακοίνωση των διοικούντων, θα πρέπει να τους βοηθήσετε. Πρέπει να δώσετε αγώνα, ώστε να γεμίσει το γήπεδο. Σε κάθε αγώνα φιλικό, κυπέλλου ή πρωταθλήματος να κόβουν τουλάχιστον 1.000 εισιτήρια των 10 ευρώ. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε θα βγάλουν κι άλλες τέτοιες ανακοινώσεις και φαντάζομαι καλύτερες.
Βοηθήστε τους λοιπόν. Βγείτε στο δρόμο με νταούλια, τύμπανα και ντουντούκες ώστε από το πρώτο φιλικό να βάλουν στο ταμείο 10.000 ευρώ.
Ελάτε λοιπόν εσείς οι Χαλκιδάρες που θέλετε τους δημοσιογράφους με φουστίτσες. Φορέστε τα παντελόνια σας και ΟΛΟΙ στο γήπεδο. Κάποιοι από εσάς έχετε και πολλά χρήματα, οπότε μπορείτε ν΄ αγοράσετε ένα μπλοκ εισιτηρίων και όχι 1 εισιτήριο.
Και κάτι τελευταίο. Αυτοί που πραγματικά αγαπούν την ομάδα, δεν είναι ούτε ηλίθιοι, ούτε κορόιδα.
Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν τι συμβαίνει και αυτό θα είναι το χειρότερο, γιατί θα γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα.