Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ – Α.Ε.Λ. 1 – 0

Δεν κατάφερε η ομάδα μας  να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας  απέναντι στην ομάδα του Όλυμπου Γυμνού.                                                                   
 Η νεανική ομάδα της ΑΕΛ ( 16 χρονών μέσο όρο ηλικίας ), από την αρχή του αγώνα κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο και προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο χωρίς όμως να καταφέρνει στο πρώτο ημίχρονο να φτιάξει την μεγάλη φάση για γκολ, αντιθέτως η ομάδα της Γυμνού  στο ίδιο διάστημα ευτύχησε ...
στο 40΄ και σε αδράνεια της άμυνας να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του  Ζαχαριά.        
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ και δύο φορές ο Μωραίτης είπε όχι κρατώντας το μηδέν στην εστία του, και ταυτόχρονα  να βρίσκει την ομάδα του στο τελικό σφύριγμα νικήτρια με 1-0.
 Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Κασομούλη, Γκάτσου και Μούντριχα.
ΑΕΛ
Χιώτης, Χατζηαντωνάκης, Πέππας, Κορκόβελος ( 84΄Chomacka ), Μπουραντάς, Φλώρος, Moco ( 55΄ Παπαγεωργίου),  Ndoi,  Μάκ Κόλλιας ( 51΄Κακός ), Μαρίνος, Αναγνώστου.
Η ομάδα μας συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Όλυμπου Γυμνού Ευβοϊκού  για την  αλλά και για την άριστη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.
Την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή  4/10 και ώρα 16.30 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου η ομάδα μας θα παίξει με τον ΑΟ Ηρακλή Πρασίνου.