Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - Που το πάει;

Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε κανέναν και δεν θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν, αλλά κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως ανέλαβαν ευθύνες και πως δεν έχουν το δικαίωμα να ταλαιπωρούν παιδιά τα οποία με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήγαν να συνεχίσουν στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Όσοι δήλωσαν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι πάνω απ΄ όλα και πως θα βοηθήσουν και πως όλα είναι σε καλό δρόμο, έπρεπε να κάνουν πράξη τα λόγια τους και όχι μέχρι σήμερα να μην έχουν κάνει το παραμικρό.
Κύριοι, φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει τις ευθύνες σας.
Λίγες μέρες πριν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ο κ. Πριόνας, έπλεκε....
το εγκώμιο του δημάρχου κ. Ψαθά και τον ευχαριστούσε για τις επαφές με επιχειρηματίες και την βοήθεια που υποσχέθηκε να προσφέρει ο ίδιος και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής στην ομάδα.
Τι έγινε μέχρι σήμερα; Γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν προχώρησε ώστε να έχει σήμερα έτοιμα τα δελτία των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συμφωνήσει;
Έχουν επιστρέψει να προσφέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές επαγγελματίες για τους οποίους δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Δόθηκε έστω και χαρτζιλίκι σ΄ αυτά τα παιδιά;
Η ομάδα πρέπει ν΄ αγωνισθεί στο κύπελλο με αντίπαλο τον Μιαούλη Φύλλων και ζήτησε την αναβολή του αγώνα!!!!! Τιμά αυτό τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ; 
Είχαμε άδικο όταν γράφαμε πως κάποιοι δεν αγαπούν την ομάδα και απλά βγάζουν κορώνες;
Σήμερα ίσως θα έχουν όλοι μια τελευταία ευκαιρία να πάρουν αποφάσεις.
Ο Στούπας, ο Γκαλούφας και κάποιοι συνεργάτες τους ήταν οι κακοί και έφυγαν, αφού δεν ήθελαν να τους βρίζουν κάποιοι καλοί οι οποίοι απλά δηλώνουν ΗΡΑΚΛΑΡΕΣ.
Τι κάνουν λοιπόν αυτοί; Θα οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ στο πουθενά;
Την Δευτέρα το πρωί θα πρέπει να πάνε τα δελτία των ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ για να είναι έτοιμα σε λίγες μέρες. Φυσικά θα πρέπει να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών.
Περιμένουμε.