Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Κύπελλο την Τετάρτη

Αγώνες κυπέλλου έχουμε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και έχουν ενδιαφέρον αφού θα περάσουν 3 ομάδες στην επόμενη φάση, για την οποία η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή.
Οι αγώνες:
ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Για τον αγώνα αυτόν έχουν δοθεί πολλές αναβολές εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Η ομάδα των Φύλλων - και προς τιμήν του ο Πρόεδρος κ. Βούλγαρης Βασίλης - δεν έκανε καμία κίνηση...
για να κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα και δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να φερθεί έτσι σε μια ομάδα που είχε μια καταπληκτική πορεία. Κατέληξε λέγοντας πως ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ κερδίζει τους αγώνες στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ. Το Σάββατο συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1. Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ φαντάζει φαβορί αλλά κανείς δεν ξέρει με τι ψυχολογία θα πάει στα ΛΟΥΚΙΣΙΑ μετά από 3 ήττες στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ, η οποία θα παίξει και χωρίς άγχος.