Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα

Τις καλύτερες ευχές μας στις ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι οποίες σήμερα ξεκινούν την αγωνιστική τους δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θ΄ αντιμετωπίσει στις 15.30 στο στάδιο της Χαλκίδας τον ΑΙΟΛΙΚΟ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών στις 16.30 θ΄ αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ.
Δύσκολη αποστολή έχουν και οι δύο ομάδες και ιδιαίτερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών αφού ακόμη δεν γνωρίζει ο ένας το όνομα του άλλου.
Κατά τ΄ άλλα να συγχαρούμε την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για την 3η νίκη στο πρωτάθλημα, αφού....
κέρδισε και στην ΑΥΛΙΔΑ και να σημειώσουμε πως αυτή η ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει δεν θα χρειασθεί την βοήθεια των διαιτητών για να κερδίζει παιχνίδια και μόνο κακό μπορούν να τις κάνουν διαιτησίες όπως η χθεσινή.
Αν κάποιοι διαιτητές έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν ξέρουν το 50 - 50 τότε στο σεμινάριο της Δευτέρας να δηλώσουν πως δεν μπορούν και να βοηθήσουν έτσι τον εαυτό τους.
Για τους διαιτητές οι οποίοι γράφουν στα παλιά τους παπούτσια την ΕΠΣΕ και τις αποφάσεις της, δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν.
Ξέρουμε καλά το πως και το γιατί και το που αποβλέπουν.
Θέλουν να πάρουν την ΕΠΣΕ στα χέρια τους και θα το προσπαθήσουν με κάθε τρόπο. Ξέρουμε καλά τα πρόσωπα που θέλουν να διοικήσουν την ΕΠΣΕ και κλείνουν το μάτι σε διαιτητές, παράγοντες και ανθρώπους της ενημέρωσης.
Ας συνεχίσουν το θεάρεστο έργο, αλλά να μην κάνουν παράπονα για τα δικά μας σχόλια και την αντιμετώπιση που θα έχουν από τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους.