Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα

Φαίνεται πως τελικά οι μάγκες μπορεί να μην υπάρχουν γιατί τους πάτησε το τρένο, όπως λέει και το τραγούδι, αλλά υπάρχουν οι ψευτόμακες οι οποίοι μπορεί να ψάχνουν έναν χώρο για ν΄ αποδείξουν πως μπορούν κι αυτοί να εξουσιάζουν κάποιους άλλους.
Έτσι φτάνουν στο σημείο να πουλάνε μαγκιά και νταηλίκια.
Φυσικά αυτοί οι τύποι βρίσκουν συμπαραστάτες ανθρώπους οι οποίοι έχουν την κωλοτούμπα μέσα τους και οι οποίοι θέλουν ν΄ αφανίσουν τους άλλους για να φαίνονται αυτοί.
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτά τα θέματα και για να βάζουμε....
στην άκρη τις ψευτομαγκιές και τους ψευτόμαγκες, εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε τις απόψεις μας και αυτοί ας συνεχίσουν με τους γυμνοσιάλιαγκες που έχουν δίπλα τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ως apopsignomi δηλώνουμε πως δεν θα λυγίσουμε όποιους τρόπους κι αν χρησιμοποιήσουν οι περαστικοί από θέσεις και καρέκλες. Πέρασαν κι άλλοι, αλλά σήμερα δεν υπάρχουν.
Αυτοί που φυσικά έχουν την ευθύνη να εξασφαλίζουν την χωρίς εμπόδια και τραμπουκισμούς, παραμονή των ανθρώπων της ενημέρωσης στους αθλητικούς χώρους, αφού τους έχουν παραχωρήσει τις σχετικές άδειες, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους.