Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο.ΔΥΣΤΟΥ - Α.Ε.Λ. 3 – 1

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Συνέχισε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα μας, και μετά την τέταρτη αγωνιστική έχει μόνο ένα βαθμό, χωρίς όμως να υπάρχει καθόλου απογοήτευση στην ομάδα, γιατί  όλα τα παιδιά κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια να μάθουν την κατηγορία, μια και τα περισσότερα  που αγωνίζονται στην βασική ενδεκάδα μέχρι τη περσινή χρονιά ήταν στην ομάδα των παίδων. 

Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία αλλά θα πρέπει παιχνίδι με ...
παιχνίδι να υπάρχει βελτίωση και ταυτόχρονα να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο και πολύ γρήγορα  μέσα  σε δύο λεπτά  ο Πηλιχός (9΄και 10΄) έδωσε στη ομάδα του την διαφορά των δύο γκολ., έπειτα από αδράνεια της άμυνας και στις δύο φάσεις

 Η συνέχεια του αγώνα ήταν για την ομάδα του Δύστου χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει φάση και για τρίτο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ  άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ το οποίο ήρθε στο 53΄ με πλασέ του Παπαγεωργίου, με την ομάδα μας στην συνέχεια  να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά ένα ακόμα λάθος της άμυνας στο 66΄το εκμεταλλεύτηκε ο Παντελής και έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έγινε η μεγάλη φάση για  γκολ 

Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Δανιηλίδη, Καντάρη και Γεωργούλη.
ΑΕΛ
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης,  Σπυράκης ( 49΄Αργύργης ),  Κορκόβελος , Φλώρος,  Μπουραντάς Αθ., Ndoi, Ποδάρας, Μαρίνος  ( 46΄Ndoci ), Κακός ,Παπαγεωργίου ( 61΄Μπουραντάς Αποστ.).
 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή  25/10 και ώρα 15.15  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με την ομάδα του Α.Ο. Κύμης.
Με ήττα ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική η ομάδα των Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Χαλκίδος.
Νίκη όμως και καλή εμφάνιση  για την ομάδα των Παίδων την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Όλυμπου Γυμνού με 5-0.
 Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ζάνιος (2), Παπαγεωργίου, Μαίσογλου και Καλέντζης.