Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 Α.Ε.Λ. – Α.Ο.ΚΥΜΗΣ  0 - 0
Ακόμα χάνει ευκαιρίες η ομάδα μας για να μπορέσει να πετύχει ένα γκολ που θα της φέρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. 
Η καλή εμφάνιση της ομάδας μας δεν ήρθε με νίκη αφού οι αθλητές μας που έπαιξαν  πολύ καλό ποδόσφαιρο  με καλή  κυκλοφορία , συνδυασμούς και δημιουργία φάσεων δεν τα κατάφερναν στην τελική προσπάθεια για κάποιο γκολ. 
Χαρακτηριστικό το όσκαρ των χαμένων ευκαιριών ( μόνο όποιος ήταν στο γήπεδο μπορεί να καταλάβει ) αφού τρείς φορές ο....
Κορκόβελος ( 20΄,35, 40΄), Μπουραντάς 30΄, Ndoci 38΄,Μικράκης ( 60’ ,70΄ )  αλλά και άλλες φάσεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν καρποφόρησαν είτε με το όχι του αντίπαλου τερματοφύλακα Τριανταφύλλου είτε με την επιπολαιότητα ή ανικανότητα της ομάδας μας.
Και ο νόμος του ποδοσφαίρου μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ( όποιος χάνει γκολ στο τέλος το δέχεται ) όταν στην μοναδική φάση που έκανε η ομάδα της Κύμης στο 88΄δεν απομάκρυνε ο Κορκόβελος την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας μας.
Το τέλος του αγώνα μας βρήκε όλους απογοητευμένους που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, αλλά και αισιόδοξους ότι εάν συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Παπαδόπουλου, Μούντριχα και Οικονόμου.
ΑΕΛ
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης,  Αναγνώστου ( 80΄Σπυράκης ), Παπαγεωργίου, Ndoi, Μπουραντάς  Αποστ., Κορκόβελος , Φλώρος ( 56΄Μικράκης ),Ποδάρας,  Κακός , Ndoci  ( 70΄Αργύρης ).
 Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει τo Σάββατο 31/10  και ώρα 15.15  στο γήπεδο του Αφρατίου  με την τοπική  ομάδα.