Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ψυχραιμία

Στην προσπάθεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πρέπει όλοι μαζί να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν και μπορούν να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια από εκεί που την σταμάτησαν, όταν κάποιοι σήκωσαν ψηλά το θέμα Κοτσάτου και δεν είχαν καταλάβει πως ο κύριος αυτός ήταν απλά η κουρτίνα ένα, πίσω από την οποία βρισκόταν ο κ. Τόλιας. Δεν φταίει όμως ο κ. Τόλιας ο οποίος βρέθηκε να διοικεί τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
 -Φταίνε αυτοί οι οποίοι τον πίστεψαν και έδωσαν την ψήφο τους στην Γενική Συνέλευση.
- Φταίνε αυτά τα παπαγαλάκια τα οποία ήθελαν την εφοπλιστική....
οικονομική ενίσχυση και μας έλεγαν διάφορες μπούρδες όλο αυτό το διάστημα και έκαναν σαν τις πουτάνες όταν είδαν τον Κοτσάτο στο στάδιο της Χαλκίδας.
- Φταίνε κι αυτοί που παρέδωσαν την ομάδα στον κ. Τόλια, ενώ γνώριζαν το τι θ΄ ακολουθούσε.
- Φταίνε κι αυτοί που δέχθηκαν να προσφέρουν τον μανδύα του παράγοντα στον κ. Τόλια.
- Φταίει και η κυρία και ο κύριος οι οποίοι δέχθηκαν να εμπλακούν στα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ως συγγενείς του κ. Τόλια και παραμένουν στην θέση τους ακόμη και σήμερα. Μέχρι τώρα ήταν στο απυρόβλητο, αλλά τώρα δεν μπορούν να δηλώνουν άγνοια και διάφορα τέτοια.
Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα.
Κύριε Τόλια, ΤΕΛΟΣ.
Πάρτε το απόφαση και έστω και τώρα βοηθήστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Η παραίτηση είναι μονόδρομος. Δεν θα κάνουν πίσω οι ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να κάνουν πίσω αν δεν βρεθεί οριστική και βιώσιμη λύση ΤΩΡΑ.