Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

      ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ  -  Α.Ε.Λ    1-0     
 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ 
 
Η καλή εμφάνιση τις ομάδας μας απέναντι στον ΑΟ Σκύρου δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα 
Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας προσπάθησε με καλό ρυθμό στο παιχνίδι να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε δυνατά  αλλά καθαρά , δίνοντας έτσι και οι δύο ομάδες την δυνατότητα να προσφέρουν  ωραίο θέαμα ιδικά στο πρώτο ημίχρονο σε όσους το παρακολούθησαν.
 Με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και με την ομάδα τις Σκύρου να φτάνει με αξιώσεις στο γκολ δύο φορές χωρίς όμως επιτυχία αλλά και την ομάδα ....

μας να βρίσκετε κοντά στο γκολ με τον Φλώρο 7΄, Μικράκη  25΄, Αργύρη 30΄, αλλά και την κραυγαλέα ευκαιρία στο 42΄όταν ο Μικράκης  δέχθηκε κάθετη πάσα  πέρασε δύο αντιπάλους και τον τερματοφύλακα αλλά το πλάσε που έκανε,  έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση ο Τράκος διώχνοντας πάνω στην γραμμή αφού και ο επερχόμενος Αργύρης δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι. 
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και από τις δύο ομάδες συνεχίστηκε ίδιος με την ομάδα τις Σκύρου να φτάνει στο γκολ στο 68΄με σουτ του Τσελέπη και αφού προηγούμενος  στο 60΄το δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα Γιαλό.  
Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς όμως να  το καταφέρνει, και το τέλος του αγώνα να την βρίσκει ηττημένη, με θετικό στοιχείο για ακόμα ένα αγώνα ι το καλό αγωνιστικό  πρόσωπο που έδειξε. 
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Παπαποστόλου, Δάλλα και Πασχώνη.
ΑΕΛ
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης,  Παπαγεωργίου , Μικράκης ( 49΄ Μπουραντάς  Αποστ.), Κορκόβελος ,Ποδάρας ,Αργύργης, Κακός,  Πέππας, Comacka ( 74΄Σπυράκης ), Φλώρος ( 61΄ Μακ Κόλλιας ).
Η ομάδα μας ευχαριστεί το Δ.Σ., ποδοσφαιριστές και φιλάθλους για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει το Σάββατο  21/11 και ώρα 15.00  στο Νεοχώρι με την τοπική ομάδα.
Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες Νέων και Παίδων τις ΑΕΛ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, της ΕΠΣ Ευβοίας.
Η ομάδα Νέων κέρδισε με 4-0 την ΑΕΧ/΄Εξω. Παναγίτσα  με γκολ Σπυράκη, Παπαγεωργίου, Πέππα και Λεοντή, και η ομάδα των Παίδων με 3-0 την ΑΕ Νεάπολης/ Ολυμπιακός Χαλκίδας με γκολ των Μαίσογλου(2) και Καλέντζη
.