Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους.
Κακό πράγμα να είσαι παπαγαλάκι και εξαρτημένος.
Μόνο έτσι μπορείς "να κάνεις κοπτοραπτική" σε δελτίο τύπου του Συνδέσμου Διαιτητών για να καλύψεις τον διασυρμό αυτών που έχουν στο πετσί τους την κωλοτούμπα.
Μόνο έτσι μπορείς να χαρακτηρίζεις την κωλοτούμπα διευκρίνηση!!!
Μόνο έτσι μπορείς να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο και να επιβεβαιώσεις αυτό που λέει ο λαός "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"!!
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας απέδειξε πως....
δεν επιθυμεί να έχει παραμάγαζα και να λειτουργεί ως παράγκα.  μπορεί να έπεσαν από τα σύννεφα οι διαιτητές αλλά τώρα κατάλαβαν πόσο δίκιο είχαμε όταν γράφαμε τα όσα γράφαμε.
Αλήθεια, γιατί να είχαμε προβλήματα με τον κ. Φανό, τον κ. Βελέντζα, τον κ. Βρακά, τον κ. Κασομούλη και άλλους του ΔΣ;
Κάποιοι κύριοι κάπου ξέχαν το δελτίου τύπου του Συνδέσμου διαιτητών και κάποιοι άλλοι το πετσόκοψαν για να μην εκτεθεί ο φίλος τους, ενώ είχαν σπεύσει όταν ο κύριος αυτός ήθελε να διασύρει συναδέλφους του με τις γνωστές διαγραφές.
Η ουσία δεν αλλάζει. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι πλέον σε καλό δρόμο και γκρέμισε τις προσδοκίες κάποιων, να τον σέρνουν από λάθος σε λάθος.
Ο κ. Τσολακίδης ζήτησε συγνώμη για τα όσα είχε γράψει και τα όσα είχε πει. Τα όργανα του Συνδέσμου τον τιμώρησαν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Τώρα όλοι οι διαιτητές και γενικότερα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ξέρουν πως ο κ. Τσολακίδης δεν ήταν σε θέση να υπερασπίσει αυτά που έγραψε και είπε. Τώρα όλοι ξέρουν πως δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως εκπαιδευτής, εκτός κι αν διδάσκει το μάθημα της κωλοτούμπας.
Φυσικά το να ορισθεί παρατηρητής σε κάποιον αγώνα, δεν θα ήταν λάθος αλλά έγκλημα και αυτό μάλλον το ξέρουν στην επιτροπή διαιτησίας.
Μετά από τέτοιο κάζο, τι απομένει;
Ας αφήσουμε τα υπόλοιπα, να τα πούμε σήμερα το μεσημέρι στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1