Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε.. αυτά που οι άλλοι κρύβουν

Γιατί άραγε αυτοί που έτρεχαν για να κάνουν δηλώσεις και να εμφανισθούν ως οι καλύτεροι, τώρα σε συνεργασία με τους αβανταδόρους τους κρύβουν την αλήθεια;
Γιατί κρύβουν τις αποφάσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας;
Γιατί ντρέπονται να γράψουν την αλήθεια;
Ναι σίγουρα είναι διασυρμός για τον πρώην αντιπρόεδρο, ο οποίος για να μην βρεθεί εκτός διαιτησίας έσπευσε να καταπιεί αμάσητα όσα με δηλώσεις έλεγε και να ζητήσει συγνώμη!!!!
Έτσι είναι όμως η ζωή. Έχει τα πάνω της , αλλά έχει και ...
τα κάτω της.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν χαρήκαμε γιατί δικαιωθήκαμε. Χαρήκαμε γιατί αποδείξαμε πως δεν γράφαμε και δεν λέγαμε ψέματα. Τώρα η μεγάλη πλειοψηφία των διαιτητών της Εύβοιας ξέρει πως κάποιοι δεν λειτουργούσαν συναδελφικά αλλά για τον εαυτούλη τους, έχοντας και τις πλάτες παπαγάλων και φερέφωνων.
Διαβάστε λοιπόν αυτό που έστειλαν ως δελτίο τύπου οι διαιτητές και κάποιοι πήραν εντολή να μην το δημοσιεύσουν.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
  • Αποφάσισε, ομόφωνα, όπως καλέσει σε απολογία τον κο Τσολακίδη Απόστολο, απ’ ευθείας στην Πειθαρχική Επιτροπή Καταστατικών Παραβάσεων (Π.Ε.Κ.Π.) του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, λόγω των αναφερόμενων στην από 05/10/2015 επιστολή παραίτησης του, καθώς και για τα λεγόμενα του στην συνέντευξή του στον Ρ/Σ «9,81 – Ράδιο Ένα» της Χαλκίδας, στις 9/10/15. Μετά την απολογία του η Π.Ε.Κ.Π. αποφάσισε όπως εισηγηθεί προς το Δ.Σ. του Συνδέσμου, στο συμβούλιο της 02/11/2015, τα εξής:
    Tην επιβολή ποινής 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακών ημερών προσωρινού αποκλεισμού από όποια δραστηριότητα, σε περίπτωση εγγράφου ανακλήσεως των λεγομένων, σε διαφορετική περίπτωση την επιβολή ποινής προσωρινής διαγραφής 6 (έξι) μηνών. Με δεδομένη την δημοσιοποίηση της ανάκλησης των δηλώσεων, όπως κοινοποιήθηκε και στον Σύνδεσμο, αλλά και την έκφραση συγγνώμης, τόσο προφορικά, στην Π.Ε.Κ.Π., όσο και δημόσια, επιβάλλεται η ποινή των 15 ημερών.
Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων
Κασομούλης Γεώργιος / Βρακάς Χρυσοβαλάντης