Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Πολύ βαβούρα στα Ψαχνά, για έναν βλάκα ο οποίος είδε πέναλτι σε μια φάση που έπρεπε να δώσει κάρτα στον επιθετικό της Σπάρτης για θέατρο. Δεν αξίζει κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ όλη αυτή η φασαρία και η ψυχολογική ταραχή.
Τα παιδιά αυτά που φορούν την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ θέλουν ηρεμία για να μπορέσουν ν΄ ανταποκριθούν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Έγιναν πολλά λάθη πριν τον αγώνα και αυτά πρέπει να διορθωθούν. τα...
θέματα της διαιτησίας δεν θα τ΄ ανακαλύψουμε τώρα. Υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε από τον ΠΑΟ Βάρδας, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Αυτή η ομάδα το έχει πάρει απόφαση. Θα συνεχίσει με το σύστημα μία ζέστη, μία κρύο.
Όπως και στον ΗΡΑΚΛΗ, έτσι και στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα λάθη υπάρχουν και τα βρίσκουμε όλες τις μέρες πριν από κάθε αγώνα. Δεν υπάρχει το κατάλληλο κλίμα, αφού ο προπονητής κ. Δημητρίου προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως θα παίξει με απουσίες και προβλήματα. κύριε Δημητρίου φτάνει. Το έχουμε καταλάβει όλοι. Θέλεις να ρίξεις τις ευθύνες σε άλλους κι εσύ να αναλαμβάνεις την ευθύνη για όποια νίκη κάνει η ομάδα!!!!
Στην Α΄ Κατηγορία ένας χαμός, αφού 6 ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση.
Εκεί έχει μείνει η ΑΡΤΑΚΗ, αλλά πολύ κοντά πλέον ο ΛΗΛΑΣ, η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, η ΑΕΚ και η ΕΡΕΤΡΙΑ. Θα γίνει μεγάλη μάχη, για μερικές ακόμη αγωνιστικές, για να δημιουργηθεί ένα γκρουπ 2-3 ομάδων οι οποίες θα συνεχίσουν να διεκδικούν το πρωτάθλημα.