Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

"Κόβει"  στροφές ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού κι έτσι από ανάγκη θα κατεβάσει και ταχύτητα.
- Υπάρχει θέμα πλέον με τον αρχηγό της ομάδας τον Γίγα ο οποίος χθες δεν ακολούθησε το πρόγραμμα και έφυγε από το γήπεδο λέγοντας πως δεν θα επιστρέψει όσο προπονητής είναι ο κ. Ταυταρίδης. Το τι ακριβώς συμβαίνει το ξέρει ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής και οι διοίκηση.
- Υπάρχει θέμα και με τον Τσαλιαγκό αφού είναι τραυματίας και δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα. 
- Υπάρχει θέμα με τον Χαλιώτη ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα επανέλθει μετά τις γιορτές.
- Υπάρχει θέμα και με τον Κουτσαυλή ο οποίος επίσης....
είναι τραυματίας.
- Δεν υπάρχει θέμα Ταυταρίδη, αφού η διοίκηση τον στηρίζει.
- Δεν υπάρχει θέμα γενικώς με τον ΛΗΛΑ ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε εμείς. Ίσως το μόνο πρόβλημα που υπάρχει σύμφωνα με την διοίκηση είναι το ότι κάποιοι παλιοί παράγοντες θέλουν το κακό της ομάδας.
Πρόεδρε κύριε Κοτσίφη, είναι γεγονός πως ο καθένας έχει την δική του άποψη και καλά κάνει και την λέει. Ο ΛΗΛΑΣ είναι ομάδα και στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι. Η εκάστοτε διοίκηση έχει συνολικά την ευθύνη και πρέπει να φροντίζει τα πάντα.
Αυτοί που διοικούν σήμερα, δεν έλεγαν τα καλύτερα για την ομάδα, όταν διοικούσαν άλλοι. Τα χειρότερα έλεγαν. Γιατί λοιπόν τα φορτώνουμε όλα στους άλλους;
Πρόεδρε, λάθη κάνουμε όλοι, αλλά όταν θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση, είναι βέβαιο πως θα την πληρώνει η ομάδα.
Κύριοι όλοι χρειάζονται αν θέλετε να πάει καλά η ομάδα. Αν δεν το καταλάβετε θα υπάρχει συνέχεια στα προβλήματα.
Εμείς δεν είμαστε ούτε παράγοντες, ούτε ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μένουμε μακρυά όταν κάποιοι το θέλουν, γιατί θέλουν η ομάδα να έχει στεγανά.
Δεν μείναμε τυχαία μακρυά στον αγώνα με την Μακρυκάπα και στον αγώνα με την Δροσιά, ούτε θα μείνουμε τυχαία μακρυά και στα επόμενα παιχνίδια. Σεβόμαστε την ομάδα και αφήνουμε την διοίκηση να κάνει τις επιλογές της και να έχει στο γήπεδο αυτούς που θέλει. 
Καλή συνέχεια.