Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Θέατρο του παραλόγου γίναμε όλοι  σήμερα στο γήπεδο των Φύλλων όταν οι ομάδες νέων  ΑΕΛ και  ΑΟ.ΑΣΤ. ΒΑΤΩΝΤΑ/ΑΟΝΑΡΤΑΚΗΣ βρέθηκαν στο γήπεδο για να αγωνισθούν σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Ευβοίας αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.
Οι δύο αποστολές και ο διαιτητής κ. Χουλιάρας  ήταν στο γήπεδο με την φιλοξενούμενη ομάδα να φτάνει πρώτη και  όπως είπε ο αρχηγός του ΑΟ.ΑΣΤ.ΒΑΤΩΝΤΑ/ΑΟΝΑΡΤΑΚΗΣ  ( και γράφετε στο φύλλο αγώνα ) γύρω στις 14.00 και ενώ τα αποδυτήρια του γηπέδου ήταν κλειστά βρέθηκε στο γήπεδο ένας κύριος και έκλεισε την μοναδική πόρτα του γηπέδου που ήταν....

ανοικτή ( κεντρική ) και έλεγε ότι το παιχνίδι σήμερα δεν θα γίνει.
Μάλιστα από τα λεγόμενα τρίτων και αυτό αναφέρεται στο φύλλο αγώνα  ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ο παράγοντας του Μιαούλη Φύλλων κ. Βούλγαρης Βασίλειος.  

Εδώ θα πρέπει να πούμε  ότι η ομάδα μας είχε ενημερώσει την Ε.Π.Σ.Ευβοίας  και τον ΔΟΑΠΠΕΧ από την προηγούμενη μέρα, ότι δεν μπορεί να βρει τρόπο για να πάρει τα κλειδιά του γηπέδου.
Ενημερωθήκαμε σήμερα και πριν τον αγώνα γύρο στις 12.00 ότι ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ ενημέρωσε τον κ. Βούλγαρη για τον αγώνα αλλά ο τελευταίος έλεγε ότι ο αγώνας δεν πρόκειται να γίνει στα Φύλλα.  

Τελικά όλοι οι αθλητές, γονείς παράγοντες, διαιτητής που ήταν στο γήπεδο θα πάρουν ποτέ μία απάντηση γιατί τέτοια αντιμετώπιση, από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται και  παράγοντες.
Τι θα πούμε στον αθλητή  του ΑΟ.ΑΣΤ.ΒΑΤΩΝΤΑ/ΑΟΝΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος ήρθε από Αθήνα μόνο και μόνο για το παιχνίδι, τι πρέπει να πούμε στους γονείς που τρέχουν για τα παιδιά τους και αλλάζουν ώρες φροντιστηρίων αφήνουν δουλειές για να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται.
Μακάρι οι δύο ομάδες να είναι οι τελευταίες που ταλαιπωρούνται και να πάρει επιτέλους μία απόφαση ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ που ανήκουν τα γήπεδα.
Η ομάδα μας ζητάει συγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν αθλητές γονείς προπονητές και παράγοντες αλλά και στον διαιτητή κ. Χουλιαρά ο οποίος μέσα στο κρύο και πάνω στο καπό του αυτοκινήτου προσπαθούσε να γράψει το φύλλο αγώνα.