Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολυπληθής αντιπροσωπεία του Δήμου Χαλκιδέων, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, παρακολούθησε την ενημερωτική ημερίδα για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/12/2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Εύβοιας με ομιλητές τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας.
Τα βασικά στοιχεία για το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα παρουσίασε ....

ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Κ. Κούτσικος, ενώ το Στέλεχος της Μονάδας Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Λ. Βέλλιος, αναφέρθηκε στη διαδικασία και τα κριτήρια αξιολόγησης των προτεινόμενων από τους Δήμους έργων για χρηματοδότηση .
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της ημερίδας,  ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης επεσήμανε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η συχνή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων του Δήμου, ώστε να αξιοποιηθούν όλες οι προσφερόμενες χρηματοδοτούμενες πράξεις των προγραμμάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να διεκδικηθούν για τον Δήμο Χαλκιδέων σημαντικά έργα.