Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ-ΔΙΡΦΥΩΝ

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη, Εφημέριο του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτακης, παρέστη, κατ’ αρχήν, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών, σε Εκδήλωση και Φιλανθρωπικό Bazzar του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ψαχνών «ΕΚΦΡΑΣΗ», όπου ευλόγησε τις δραστηριότητές του και μίλησε επίκαιρα για την Εορτή της Γεννήσεως του Χριστού, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, μεταξύ των οποίων ο....
Αρχιερατικός Επίτροπος Μεσσαπίων, Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Δανέλης, Κληρικοί της περιφερείας και ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων κ. Γεώργιος Ψαθάς, με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Πλατεία των Καθενών της Δημοτικής Ενότητος Διρφύων, όπου, και πάλι παρουσία του κ. Δημάρχου και των περισσοτέρων κατοίκων της Ενορίας, παρά το δριμύ ψύχος που επικράτησε, παρακολούθησε Χριστουγεννξιάτικη Εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Μεσσαπίων-Διρφύων και ο δραστηριότατος Πολιτιστικός Σύλλογος Καθενών «ΤΑ ΕΡΙΑ». Στην Εκδήλωση συμμετείχε, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και η Χορωδία «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΩΣΗΜΑΤΑ» της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, με την διεύθυνση του κ. Στυλιανού Μπενή.