Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Η ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάει ν΄ αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ, με ελάχιστες ελπίδες για νίκη, αφού κανείς δεν γνωρίζει αν όλοι οι ποδοσφαιριστές του θέλουν και θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.
Το γράφουμε αυτό γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι ελάχιστη έως και καθόλου σχέση δεν έχουν με την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν συμβουλές τρίτων.
Για παράδειγμα υπάρχουν κι αυτός ο οποίος έπρεπε να είχε πάρει  δύο χιλιαρικάκια κι επειδή του έδωσαν το ένα χιλιάρικο και του είπανε να περιμένει λίγο, τους είπε πως δεν γουστάρει να παίζει. Καλά κάνεις μάγκα, αλλά βρήκες τον Τόλια και τα κάνεις ...
αυτά. Πρώτη φορά σου συνέβη άραγε;
Όχι ρε μάγκα. Ο Τόλιας και ο κάθε Τόλιας πρέπει να μην υποκύπτει. Έχεις τον σκοπό σου, αλλά να ξέρεις πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί και χωρίς εσένα. Στο κάτω κάτω γιατί να παίξεις; Γιατί να έχεις στο βιογραφικό σου δύο συνεχόμενους υποβιβασμούς;
Οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να δώσουν την μάχη παραμονής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ Εθνική θα τα δώσουν όλα και σήμερα και στην συνέχεια. Στο τέλος θα δούμε αν αυτά τα παιδιά καταφέρουν να βοηθήσουν την ομάδα. Την προσπάθεια πάντως θα την κάνουν και μπράβο τους.
Υπάρχουν προβλήματα διοικητικά και οικονομικά.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν παράγοντες για να ρίξουν ζεστό χρήμα στο ταμείο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αν υπήρχαν θα είχε φύγει και ο Τόλιας και ο Κοτσάτος και όλοι τους.
Κάποιοι τετραέξυπνοι έχουν στόχο να ρίξουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο τοπικό για να έχει περισσότερες ελπίδες άλλη ομάδα. Αυτό κύριοι δεν το θέλει ούτε ο θεός.
Κάποιοι Χαλκιδάρες οι οποίοι παρασύρθηκαν ας το ξανασκεφτούν.
Η διοίκηση Κοτσάτου δεν τα κατάφερε και εμείς το είχαμε πει πριν αναλάβει. Τότε κάποιοι τετραέξυπνοι έπαιξαν το παιχνιδάκι τους και τώρα αυτοί που ψήφισαν τον Κοτσάτο μας ζητούν και τα ρέστα.
Τότε που ο Κοτσάτος είχε λεφτά, αφού γι΄ αυτό τον ψήφισαν, ήταν καλός. Σας βόλευε δηλαδή. Τώρα που δεν έχει, λέτε πως τα χώνει σ΄ εμάς!!! Τόσο μαλάκες είσθε και δεν ξέρετε τι λέτε;
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Η ομάδα έχει υποχρεώσεις και θα έχει μεγαλύτερες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα είναι περίπου 80.000 ευρώ.
Τα διαθέτει κάποιος ή κάποιοι;
Η πρώην διοίκηση αποχώρησε γιατί όπως είχαν δηλώσει δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και όπου κι αν πήγαν για βοήθεια έβρισκαν κλειστές πόρτες αφού κάποιοι είχαν φροντίσει να τους συκοφαντήσουν. Κάνω λάθος;
Τόλιας και Δημητρίου θα πρέπει εδώ και τώρα να παραδεχθούν τα λάθη τους και να αλλάξουν τακτική. Αν δεν μπορούν, αν δεν το έχουν όπως λέμε, να πάνε στα σπίτια τους και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρει τον δρόμο του.
Διαβάζω και ακούω να λένε πως ο Τόλιας βρήκε 7-8.000 ευρώ και έδωσε έναντι. Τόσο εύκολο είναι αυτό; Που τα βρήκε να πάμε κι εμείς; Άμα είναι να βρίσκει κάπου κάπου τόσα χρήματα, θα είναι χρήσιμος για την συνέχεια γιατί δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να βρίσκει τόσα χρήματα έστω και κάπου - κάπου.