Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Το ΕΓΩ και οι ΑΛΛΟΙ

Για να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι ΑΛΛΟΙ που πήγαιναν τον ΛΗΛΑ χειρότερα από τη νυν διοίκηση.
Δεν θα πάμε μακριά αλλά στο περασμένο πρωτάθλημα. Υπήρχε μια διοίκηση και μεταξύ των μελών της ήταν και ο κ. Κικίδης, ο κ. Γκάβαλης, ο κ. Πασσάς, ο κ. Σταματίου και δεν ξέρουμε αν ξεχάσαμε κανέναν, οι οποίοι είναι μέλη και στη σημερινή διοίκηση. Πώς λοιπόν αυτά τα μέλη κατηγορούν την προηγούμενη διοίκηση, όταν κομμάτι αυτής συμμετέχει και στη σημερινή;
Κύριοι, αυτή η ιστορία πρέπει να....

σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Αν αγαπάτε την ομάδα πραγματικά και δεν τη θέλετε για προσωπικούς λόγους και το ΕΓΩ σας, πρώην και νυν πρέπει να γίνετε ένα. ΟΛΟΙ για την ομάδα. Το Βασιλικό πληρώνει πάντα αυτόν τον διχασμό, αυτή τη συκοφαντία του ενός προς τον άλλον και όλα τα σχετικά.
Με φρου - φρου δεν μπορεί να πάει ψηλά η ομάδα. Κάποιοι είναι ανάγκη να βάζουν χρήματα, κάποιοι να ξέρουν ποδόσφαιρο, κάποιοι να διοικούν και πάει λέγοντας. Δυστυχώς, αν αυτό που συμβαίνει συνεχιστεί, θα έρθουν και τα χειρότερα.
Μπορεί να πονάνε αυτά που γράφουμε αλλά είναι η αλήθεια. Ξέρετε οι διοικούντες πως ξέρουμε τι συμβαίνει. Ο ΛΗΛΑΣ με δύο προσθήκες θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να λύσει το ΕΓΩ κάποιων.