Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΜΗ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 4 - 0

 Με μια επιβλητική εμφάνιση η Κύμη κέρδισε στην έδρα της το Ληλάντιο με 4-0. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Έτσι, ο Πόγκας στο 24΄λεπτό, με ωραία ενέργεια εντός περιοχής, "άδειασε" τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ στο "γάμα" της εστίας ου Πετράκη, έκανε το 1-0.
 Εως τότε η Κύμη είχε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες με τον Πόγκα, τον Αποστολίδη, τον Τζελίλι, τον Τσακλάνο, αλλά και μια κεφαλιά του Δαφνή που πέρασε ελάχιστα άουτ. 
Στο 38΄λεπτό ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Δαφνής, με υποδειγματικό πλασέ...
έκανε το 2-0. 

Το Ληλάντιο έως εκείνο το λεπτό δεν είχε μπορέσει να προβληματίσει ούτε στο ελάχιστο την ομάδα του κ. Παππά. Έτσι βλέποντας ότι ο αγώνας δεν εξελισσόταν καλά για το Ληλάντιο, ο κ. Ρόγκας στο 40΄έκανε και τις 3 αλλαγές για την ομάδα του. 

Στο δεύτερο μέρος η Κύμη ξεκίνησε τον αγώνα όπως και στο πρώτο, με πίεση ψηλά και ποδόσφαιρο από τα άκρα, έτσι ο Τσακλάνος στο 47΄ έκανε το 3-0 και σφράγισε με αυτό τον τρόπο ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση με την ομάδα της Κύμης. 
Το Ληλάντιο για να απειλήσει έπρεπε να φτάσει ο αγώνας στο 60΄λεπτό όταν για ένα πεντάλεπτο ανέβασε τον ρυθμό του και πίεσε την ομάδα της Κύμης. και έτσι στο 62΄ ο Αργύρης από καλή θέση δεν μπόρεσε με πλασέ να σημειώσει κάποιο τέρμα για την ομάδα του. το σκορ του αγώνα έκλεισε στο 75΄ο Δαφνής όταν με κεφαλιά έκανε το 4-0. 
Η Κύμη με αυτήν την νίκη της έφτασε στους 6 βαθμούς, ξεκινόντας από τους -11 και πέρασε τα Κριεζα.

24΄Πόγκας 1-0, 38΄ Δαφνής 2-0, 47΄ Τσακλάνος 3-0, 75 ΄Δαφνής 4-0

ΚΥΜΗ: (Παππάς) Τριανταφύλλου, Κουτσαυλής, Τσιλικόχρυσος, Τρίκκας, Πούρης (60΄Καράπας), Χρήστου (52΄ Γέραλης), Δαφνής (76΄ Ρέτσας), Τζελίλι, Τσακλάνος, Αποστολίδης, Πόγκας

ΛΗΛΑΝΤΙΟ: (Ρογκας) Πετράκης, Κορκοβέλος, Μαρίνος, Πέππας (40΄Νάνος), Χατζηαντωνάκης, Comasca (40΄Ποδαρας), Αναγνώστου, Μπουραντας (40΄Μικράκης), Αργύρης, Παπαγεωργίου, Φλώρος