Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τώρα μπορείτε να......

Δεν θα βρίσουμε κανέναν. Θα αναφερθούμε σ΄ αυτά που συμβαίνουν και έχουν πρωταγωνιστές παράγοντες ομάδων.
Είναι δυνατόν πρόεδροι, αντιπρόεδροι, γενικοί αρχηγοί και άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου να τηλεφωνούν σε συναδέλφους τους, να τους απειλούν, να τους λένε να χτυπήσουν ένα παιχνίδι, να δώσουν ένα άλλο, να τηλεφωνούν και να απειλούν ποδοσφαιριστές και διάφορα τέτοια;
Και αφού είναι τόσο μάγκες και τα κάνουν αυτά, γιατί δεν βγαίνουν να πούνε και να παραδεχθούν πως το έκαναν;
Τι θα πούνε αν γράψουμε σήμερα εμείς πως πρόεδροι ομάδων....
έλεγαν για τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ πως θα καθίσει να χάσει και κάποιος τηλεφώνησε και είπε να χτυπήσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ;
Γιατί αυτοί που κατηγορούν τους ανθρώπους της ΑΕΚ Χαλκίδας, κάνουν αυτά που λένε πως κάνει η ΑΕΚ; Ποιος τους είπε πως ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα άνοιγε τα πόδια του και θα έλεγε περάστε;
Γιατί υποτιμούν τις άλλες ομάδες; Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ κέρδισε δύο φορές την ΑΕΚ και τις έκοψε 6 βαθμούς. Οι ομάδες αυτών των κυρίων έχασαν από την ΑΕΚ και δεν τις έκοψαν βαθμούς.
Περιμένουν δηλαδή να τους κάνουν δώρο το πρωτάθλημα;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας και ξέρουμε πως μ΄ αυτά που γράφουμε θα μας βρίζουν πάλι. Δεν μας ενοχλεί αυτό, όπως δεν μας ενόχλησαν ποτέ και τα όσα μας είπανε οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά από σχόλιά μας.
Δυστυχώς οι παράγοντες που κάνουν όλα αυτά, δεν έχουν το θάρρος να πούνε δημόσια αυτά που κάνουν. Τα κάνουν όμως και θέλουν να μας πείσουν πως άλλοι τα κάνουν και όχι οι ίδιοι!!!!
Τώρα μπορείτε κύριοι να βγείτε και να πείτε πως δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφουμε.