Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 το μεσημέρι σε κατάστημα εστιάσεως της Πόλεώς μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως και παρέθεσε γεύμα στους εθελοντές συνεργάτες του, οι οποίοι εργάζονται ιεραποστολικά μέσα από την συχνότητα των ερτζιανών.
Στην ευλογία της Βασιλόπιτας παρέστησαν Κληρικοί της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου αγίου Χαλκίδος και του Διευθυντού του Σταθμού μας π. Ευαγγέλου Γαλάνη, ....καθώς και οι εθελοντές συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού, οι οποίοι πραγματοποιούν τις εκπομπές.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Κατσιάρα για την παρουσία του, ενώ συνεχάρη ιδιαιτέρως και ευλόγησε μετ’ ευχαριστίας και όλους τους εθελοντές συνεργάτες για την προσφορά τους και συζήτησε μαζί τους ζητήματα της λειτουργίας και του προγράμματος του Σταθμού, αναπτύσσοντας ένα ουσιαστικά αποδοτικό διάλογο.